Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul magazin al producătorilor sălăjeni a trecut testul pandemiei

Cel dintâi magazin al producătorilor din Sălaj a împlinit un an de activitate. “În urmă cu un an, deschideam ușa magazinului Făcut în Sălaj de la Galeriile Meses, primul și singurul magazin dedicat exclusiv producătorilor locali din județul nostru”, își amintesc inițiatorii proiectului.

“Am început cu trei rafturi cu produse de la prietenii noștri mai vechi, Coșul cu Lavandă și Sănătate Dulce, și ne uitam la rafturile goale, gândindu-ne că nu o să reușim să le umplem niciodată. În scurt timp am reușitsă adunăm produse și producători din tot județul, astfel încât acum descoperim că nu avem suficient spațiu pentru toată lumea.

A fost un an extrem de dificil, cu evenimente care au dat peste cap întreaga economie mondială și cu zile în care ne întrebam dacă merită sau nu să continuăm. Ne-am încăpățânat să mergem mai departe și ne propunem în continuare, atât pentru producătorii noștri, cât și pentru prietenii noștri care ne-au susținut”, spune Ana Tudoran, promotoarea inițiativei.

Printre produsele comercializate se numără cele alimentare certificate tradițional, păstrăv, cosmetice din plante naturale, produse apicole, vinul spumant Silvania de Șimleu, vinuri de la Camăr și Carastelec, cidru de la Zimbor, dar și ceramică din Borla, împletituri de nuiele de la Var, clopuri de paie din Poptelec, produse manuale ornamentale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii din Cluj s-au pus pe vânzări în Banat

Articolul următor

Proiect pilot al Primăriei Oradea și RER Vest de colectare selectivă a sticlei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share