Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect pilot al Primăriei Oradea și RER Vest de colectare selectivă a sticlei

Primăria Oradea împreună cu RER Vest urmează să demareze un proiect pilot de colectare selectivă, constând în colectarea separată a sticlei la un număr de 123 asociațiile de proprietari cuprinse în acest program.

Perimetrul în care se va desfășura acest proiect pilot este același în care s-a desfășurat și proiectul colectării deșeurilor bio, respectiv din Parcul 1 Decembrie, pe partea dreaptă a străzii Nufărului, până la Lotus.

Potrivit reprezentanților RER Vest, în prezent se află în curs de achiziție cele 130 de pubele a câte 120 l fiecare, cu care vor fi dotate cele 123 de asociații de proprietari. Fiecare pubelă va avea un capac prevăzut cu fantă pentru colectarea sticlei.

Consiliul Local Oradea a aprobat alocarea a peste 11.700 de lei plus TVA pentru dotarea asociațiilor cu aceste recipiente.

După încheierea acestui proiect pilot, se va face o analiză a procesului de colectare a sticlei și se va lua o decizie finală legată de colectarea separată a acesteia.

De menționat că în aceste pubele se vor depune doar sticle de băuturi și borcane, nu și sticlă de geam, veselă, vaze, obiecte de ceramică, care în continuare se vor putea depune la cele două puncte de colectare selectivă de pe str. Thurzo Sandor și str. Uzinelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul magazin al producătorilor sălăjeni a trecut testul pandemiei

Articolul următor

Piața serviciilor de analize medicale și imagistică în România: afaceri de peste 2,5 miliarde de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share