Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

66.500 de euro: primul credit „Noua Casă” acordat de Banca Transilvania pentru un apartament în București

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa, derulat prin Banca Transilvania, a fost cumparata in Bucuresti. Apartamentul are 3 camere si a costat aproximativ 73.000 de euro, iar creditul este de 66.500 de euro, echivalentul in lei.

Potrivit băncii, rata lunara a acestui credit este de aproximativ 330 de euro, echivalent in lei, si anume 1.600 de lei, iar dobanda este de 4,17% p.a. Clientul are 35 de ani și este economist.

Banca va acorda credite de 700 de milioane de lei prin Programul „Noua Casă”, a anunțat instituția bancară.

Prin Noua Casa pot fi achizitionate locuinte vechi si noi daca valoarea de achizitie nu depaseste 70.000 de euro (echivalent in lei), caz in care valoarea maxima a finantarii trebuie sa fie de 66.500 euro (echivalent in lei), iar avansul minim necesar este 5%. De asemenea, pot fi cumparate locuinte noi daca valoarea de achizitie este egala sau mai mare de 70.001 euro (echivalent in lei): valoarea maxima de finantare pentru aceste imobile trebuie sa fie de 119.000 de euro (echivalent in lei), iar avansul minim necesar este 15%.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Servicii de photo booth pentru evenimentul tău

Articolul următor

Clienții casnici se vor putea racorda gratuit la rețeaua de distribuție a gazelor

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share