Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marile bulevarde din Sibiu au iluminat nou: cu LED

Șoseaua Alba Iulia, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Corneliu Coposu și Calea Dumbrăvii (între Bd. Milea și Piața Aurel Vlaicu) au iluminat public nou, cu corpuri cu LED, mai eficiente ca luminozitate și mai economice din punct de vedere al costurilor.

„Firma căreia Primăria i-a delegat gestiunea iluminatului public a finalizat prima investiție în cadrul acestui contract. Aceste bulevarde intens tranzitate au acum un iluminat mai bun, dar și mai economic datorită corpurilor de iluminat cu LED. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că noile sisteme de iluminat au fost astfel gândite pentru a fi conectate la sistemul de comandă și control inteligent operat prin telegestiune ceea ce ne va permite monitorizarea lor în timp real. Bineînțeles că vom continua cu astfel de investiții și în anii următori”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Lucrarea de față a presupus montarea a 840 de corpuri de iluminat cu LED, iar punctele de aprindere a iluminatului au fost scoase din posturile de transformare, astfel că întreținerea acestora nu mai depinde de societatea de electricitate pentru acționare și programare. Precizăm că pe aceste patru bulevarde, rețeaua de alimentare a iluminatului public a fost deja introdusă în canalizația subterană amenajată de Primăria Sibiu, eliberându-se astfel stâlpii de cabluri suspendate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sinteza fondurilor europene în județul Brașov: peste 1 miliard de euro atrași după aderarea României la UE

Articolul următor

Elrond și LDV Crypto Exchange lansează primul curs de criptomonede din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share