Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elrond și LDV Crypto Exchange lansează primul curs de criptomonede din România

LDV Crypto Exchange, în parteneriat cu sibienii de la Elrond Network, lansează un program de educație practică în crypto-finanțe și blockchain. Este vorba despre un curs la care se poate înscrie orice doritor care nu are cunoștințe despre blockchain și criptomonede, dar vrea să cunoască cum funcționează această tehnologie.

Potrivit organizatorilor, la nivel mondial criptomonedele devin din ce în ce mai populare și tranzacționate. Conform site-ului CoinMarketCap, în acest moment există peste 6.700 de monede tranzacționabile, cu o capitalizare totală de peste 350 miliarde de dolari.

„Activând deja în acest domeniu de câțiva ani buni am realizat că este o nevoie uriașă de educație primară în acest domeniu, începând de la lucruri aparent banale precum ce sunt criptomonedele, cum s-au “inventat”, ce scop au și cum se tranzacționează. Am realizat cu surprindere că oameni foarte inteligenți în viața de zi cu zi, antreprenori de succes sau angajați profesioniști, deși sunt foarte buni și receptivi în domeniile lor, când vine vorba de Bitcoin sau alte criptomonede, deși ar fi dispuși să se informeze sau chiar să investească, efectiv nu știu de unde să înceapă, nu știu care este primul pas. Acestora li se alătură mulți alții la fel de interesați care din cauza lipsei de cunoștințe pot cădea ușor în capcana întinsă diverse proiecte care mai devreme sau mai târziu se dovedesc a fi înșelătorii”, argumentează necesitatea cursului fondatorii LDV.

Programul constă din informații text și video, scurte de 2-3 minute fiecare, aproximativ 25 de minute în total pentru cursul de inițiere, urmate de un test distractiv cu variante de răspuns ca la „Vreau să fiu miliardar”. Dacă participantul îl finalizează cu bine, primește o diplomă.

„Scopul nostru este acela de a scoate domeniul crypto din zona taboo și de a-l promova așa cum este el într-adevăr, eliminând etichetele atribuite greșit”, mai spun organizatorii. Lansarea cursului are loc astăzi, printre invitați numărându-se Răzvan Munteanu, antreprenor în serie, early investor în zona de crypto; Beniamin Mincu, fondatorul și CEO Elrond, unul din proiectele de top în 2020 la nivel mondial și Tim Marian, U.S. based Portfolio Manager, românul de doar 30 de ani prin mâinile căruia au trecut portofolii importante ale băncilor americane de top.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Marile bulevarde din Sibiu au iluminat nou: cu LED

Articolul următor

Finanțările europene, prezentate IMM-iștilor din Ardealul de Nord

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share