Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un tânăr a deschis în Brașov o curățătorie de încălțăminte. După Cluj și Sibiu, vrea ca brandul său să ajungă în toate orașele din țară

Un tânăr care s-a stabilit în Brașov a deschis o afacere care pare să aibă succes – o curățătorie de încălțăminte. Acesta speră ca în 10 ani compania să se extindă în toate orașele din România.

Ideea de a-și deschide o curățătorie de încălțăminte i-a venit lui Alex Voicu acum 4 ani când se afla în Londra. „Am ajuns din întâmplare într-o astfel de locație care arăta ca un magazin de adidași din exterior, însă când am intrat în curățătorie mi-am dat seama că aceștia erau puși de fapt la uscat. Am fost foarte surprins și mi-am spus că dacă oamenii ăștia au putut să strângă atât de multe perechi de încălțăminte în Londra, aș putea curăța și eu 20 pe zi în România”, povestește Alex pentru bizbrasov.ro.

În 2017, acesta s-a reîntors în țară pentru a-și pune planul în aplicare, chiar dacă s-a lovit de scepticismul oamenilor care considerau că o astfel de afacere nu va funcționa în România.

Cei mai încântați de acest serviciu sunt pasionații de încălțăminte, aceștia venind chiar și cu 10 perechi de adidași la curățat. Timpul de curățare al unei perechi de încălțăminte este de 2-5 zile. „Îmi doresc să introduc și o curățare rapidă care presupune să te urci pe un scaun, eu să îți curăț repede adidașii și să pleci la evenimentul important la care trebuie să te prezinți. Va fi ceva rapid și ieftin, potrivit pentru momentul în care ai un interviu, de exemplu. Dacă ai o nuntă mâine și vrei neapărat o curățare completă, se va aplica o taxă de urgentare. De asemenea, îmi doresc să introduc și servicii de pick up și delivery, pentru a putea mulțumi clienții”, spune Alex.

Tânărul oferă spre franciză brandul, în momentul de față în Cluj exitând o persoană care curăță încălțăminte sub numele de Refresh Cleaning, iar recent s-a deschis o astfel de curățătorie și în Sibiu.

Mai multe despre afacerea tânărului din Brașov, aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNIPMMR vrea să coreleze oferta educațională cu cerințele pieței muncii

Articolul următor

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share