Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNIPMMR vrea să coreleze oferta educațională cu cerințele pieței muncii

Nevoile și așteptările angajatorilor privind resursele de forță de muncă este denumirea unui studiu lansat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Studiul este realizat în cadrul proiectului PRAC-TIC – Practica în tehnologia informației și comunicațiilor (cod mysmis 109461), implementat de CNIPMMR.

Care sunt așteptările dumneavoastră cu privire la nivelul de pregătire al angajaților din rândul studenților?

Cât de pregătiți considerați că sunt studenții pentru noul loc de muncă?

Realizăm un nou sondaj în care dorim să identificăm nevoile și așteptările angajatorilor privind resursele de forță de muncă.

Vă rugăm sa ne ajutați prin completarea acestuia”, anunță CNIPMMR pe pagina sa de Facebook.

În acest sens realizăm un studiu cu angajatori, pentru identificarea nevoilor și cerințelor acestora în ceea ce priveste resursele de forță de muncă, în principal cu privire la corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Completarea chestionarului durează 5-10 minute.
Răspunsurile și datele colectate vor fi folosite doar la realizarea studiului, iar rezultatele vor fi publicate în cadrul unui raport în cadrul proiectului PRAC-TIC”, precizează realizatorii studiului.

Total
34
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În Sălaj se vor produce lactate bio

Articolul următor

Un tânăr a deschis în Brașov o curățătorie de încălțăminte. După Cluj și Sibiu, vrea ca brandul său să ajungă în toate orașele din țară

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
34
Share