Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Vitacom vor da în funcțiune noul lor centru logistic

Societatea de distribuție de produse electronice și electrice Vitacom își va transfera activitățile în Zona Metropolitană Cluj în două etape, mutarea fiind supervizată de noul său director executiv operațional, Zoltan Balogh.

Acesta va avea în subordine departamentele de logistică și depozit, achiziții și vânzări și va coordona operațiunile pentru pregătirea noului centru logistic, pe care îl va optimiza. În prima etapă vor fi finalizate demersurile pentru depozit și logistică, iar în a doua vor fi relocate birourile.

Balogh va avea în subordine departamentele de logistică și depozit, achiziții și vânzări, ocupându-se de extinderea activității în Europa și de dezvoltarea portofoliului de clienți. Portofoliul Vitacom va trece prin schimbări, urmând să fie introduse dispozitive care să ușureze interacțiunea cu clienții.

În august, Aviva Vita, manager de marketing, prelua funcția de director executiv administrativ. Pentru a minimiza efectele pandemiei, Vitacom a luat măsuri de reducere a cheltuielilor. Vitacom a fost înființată de Vasile Vita și a dezvoltat două branduri proprii, Well și Chrome.

Retailerul derulează o investiţie de 5,5 milioane de euro pentru un nou depozit situat în comuna Apahida, iar pe terenul actualului sediu, din cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, urmează să fie ridicat un ansamblu rezidențial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astăzi este Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Articolul următor

Sabin Sărmaș: „Pentru funcționarii publici toleranța la lipsa competențelor digitale trebuie să fie zero”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share