Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Mariflor se vor extinde la vecinii din Bistrița

Rețeaua clujeană de carmangerii Mariflor va deschide două noi unități în orașele Beclean și Bistrița pentru care a activat deja o campanie de recrutare de personal.

Societatea a debutat în 1994, ca o mică afacere în Gherla. La ora actuală Mariflor Prodcom deține 20 de magazine proprii deschise în țară și are în portofoliu 100 de sortimente. Producătorul îmbină rețetele tradiţionale consacrate cu cele moderne.

Fabrica de prelucrare şi industrializare a cărnii este dublată de activităţi de cercetare-dezvoltare şi de descoperire de noi tehnologii. În 2017 aceasta a demarat proiectul de construire a unei noi unități de procesare a cărnii, cu o capacitate de 20 de tone pe zi.

Mariflor Prodcom a înregistrat anul trecut afaceri de 40 de milioane de lei și un profit net de 1,3 milioane. Principalii săi concurenți din județ sunt Puiul Regal Gilău (afaceri de 47 de milioane), Romserg Florești (11 milioane), Everest Cluj-Napoca (5 milioane), Amraya Ciurila (1,1 milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Businessmenii din Maramureș vor să schimbe legislația privind telemunca

Articolul următor

Programul Național de Dezvoltare Locală, oprit de pandemie. Nu se mai dau bani de la buget pentru proiectele locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share