Angajari Comunitate HR/Joburi IMM IT&C Slider Ultimele stiri

S-a lansat RePatriot App, aplicația care apropie românii de pretutindeni

RePatriot lansează o aplicație care apropie românii de pretutindeni mai mult ca niciodată. Prin RePatriot App poți fi mereu conectat cu oportunitățile pe care români din toata lumea le oferă, cum ar fi locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau, pur și simplu, informații utile. Mai mult decât atât, îți poți expune posibilitățile de asociere de care ceilalți membri pot fi interesați.

Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Fundației Romanian Business Leaders, Ligii Studenților Români de Pretutindeni și Fundației Națională a Tinerilor Manageri.

Lansată sub sloganul/deviza “Români de pretutindeni, uniți-vă! Prin RePatriot App.”, aplicația a fost gândită astfel ca orice român de pretutindeni să aibă la îndemână ce are nevoie pentru a fi mereu conectat cu ai lui, indiferent de distanța fizică. Fie că este vorba despre dezvoltarea unei afaceri în România, găsirea unui loc de muncă Acasă, internaționalizarea unei afaceri prin intermediul parteneriatelor cu românii din diaspora, accesarea evenimentele românești din toată lumea sau, pur și simplu, conectarea la acele știri de maxim interes pentru românii de pretutindeni. Aplicația va avea ca scop prezentarea de oportunități de afaceri, susținând revenirea românilor acasă și atragerea de investiții în România. În plus, va avea un aport important la întărirea identității românilor din Diaspora.

Cum te ajută concret RePatriot App?

    • Descoperi sau îți expui oportunitățile de investiții și parteneriatele care ți se potrivesc.
    • Te conectezi cu evenimentele românilor de pretutindeni.
    • Găsești locurile de muncă din România care te interesează.
    • Ești la curent cu știrile din țară care contează și poveștile de succes ale românilor.

Cui se adresează RePatriot App?

Locuiești în străinătate și ai o afacere? Ai dori să dezvolți afacerea de acolo, căutând servicii și producători din România? Sau locuiești în România, dar te gândești să-ți externalizezi o parte dintre servicii sau să exporti produsele tale? Zona de Oportunități din RePatriot App este pentru tine. Poți publica sau căuta oportunitățile românilor de pretutindeni și astfel apoi îți contactezi direct (prin email sau whatsapp) viitorii parteneri de afaceri.

Dorești să te întorci Acasă și ai nevoie să îți găsești jobul care ți se potrivește? Vrei să ajungi să lucrezi într-o companie care îți va pune în valoare abilitățile învățate în străinătate? Sau ești angajator și cauți români cu experiență de muncă în străinătate? Cauți oameni competenți, care pot aduce în compania ta expertiză internațională și metode noi de lucru? Meniul Joburi din RePatriot App îți aparține. Postează un job pe aplicația RePatriot și vei putea fi văzut de românii din diaspora care doresc să se repatrieze și care pot aduce know-how și să inoveze.

Ai nevoie de networking cu români cu care ai putea sa dezvolți noi oportunități de afaceri și parteneriate? Butonul Evenimente din RePatriot App este conceput special pentru asta. Conectează-te cu românii de lângă tine la evenimentele românești din toată lumea. Consultă agenda evenimentului și vezi participanții, contactează-i și dezvoltă relații cu alți români ca tine!

Vrei să fii la curent în permanență cu știrile care te interesează și cu poveștile de succes ale românilor de pretutindeni? Să fii conectat la ultimele noutăți ale românilor din diaspora? Să descoperi cele mai noi programe de investiții și proiecte din fonduri europene dedicate întoarcerii diasporei Acasă? Secțiunea Știri din RePatriot App îți stă mereu la dispoziție chiar pentru știri din turismul românesc sau despre diaspora științifică. Accesează instant cele mai noi știri din țară dar și poveștile de succes ale românilor de pretutindeni.

RePatriot App poate fi descărcărcată gratuit din Google Play Store sau Apple App Store.

Despre RePatriot

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construim instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de personalităţi şi societatea civilă. Proiectul are ca suport online website-ul www.repatriot.ro și RePatriot App, unde sunt incluse mai multe informații despre proiect și inițiativele RePatriot, povești de succes ale românilor de pretutindeni, ghiduri pentru antreprenori, evenimente, oportunități, oferte de joburi, posibilități de finanțare și altele. Mail multe pe www.repatriot.ro.

Related posts

Romsilva va face regenerări de pădure de 200 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Sălăjenii cer bani de la Compania de Investiții să își modernizeze drumurile

Nora Dumitrescu

Bursa de Valori București, în 2020: Valoarea medie zilnică a tranzacțiilor a ajuns la recordul istoric de 14,4 milioane de euro

Ion Surdu

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector

Ligia Voro

Guvernul a aprobat înfiinţarea Casei Române de Comerţ Agroalimentar, care va achiziţiona şi distribui produse agricole la nivel naţional

redactia

Producție de cosmetice naturale într-un sat din Sălaj

Nora Dumitrescu

Zalăul vrea finanțare de la UE pentru primul său parc industrial

Nora Dumitrescu

„Vinurile Împăraților”, din nou pe piață

Stefana Muresan

Masterat Bosch la Universitatea Babeș Bolyai

Nora Dumitrescu

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Traian Dan

Tradiție și performanță la Facultatea de Farmacie

Stefana Muresan

Licitație internațională pentru drumul ce va lega Oradea de Autostrada A3

Traian Dan

Tinerii din mediul rural pot aplica acum la Edulab – programul online de antreprenoriat în educație

Nicolae Pop

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Încep să sosească tramvaiele construite la Astra Arad pentru Oradea

Traian Dan

Succesul în afaceri, varianta pentru oameni pragmatici

A. I.

Alba Iulia, primul oraș din România premiat de Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere

Stefana Muresan

Șeful aeroporturilor din România: “Ne trebuie fonduri UE pentru terminalele cargo”

Nora Dumitrescu

The Woman 2020. Panel mamă-fiică: Moștenirea constă în felul în care educăm generațiile viitoare de lideri

Nicolae Pop

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”

Ligia Voro

Trei constructori vor moderniza străzile Zalăului pe fonduri europene

Nora Dumitrescu

Artmark: Top cele mai scumpe obiecte de artă care pot fi cumpărate online

Ion Surdu

Burse Accenture pentru studenții din Târgu Mureș

Ligia Voro

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații asistă Interparking în achiziția Parcării Bucur Obor

Papuc Irina

Leave a Comment