Angajari Comunitate HR/Joburi IMM IT&C Slider Ultimele stiri

S-a lansat RePatriot App, aplicația care apropie românii de pretutindeni

RePatriot lansează o aplicație care apropie românii de pretutindeni mai mult ca niciodată. Prin RePatriot App poți fi mereu conectat cu oportunitățile pe care români din toata lumea le oferă, cum ar fi locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau, pur și simplu, informații utile. Mai mult decât atât, îți poți expune posibilitățile de asociere de care ceilalți membri pot fi interesați.

Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Fundației Romanian Business Leaders, Ligii Studenților Români de Pretutindeni și Fundației Națională a Tinerilor Manageri.

Lansată sub sloganul/deviza “Români de pretutindeni, uniți-vă! Prin RePatriot App.”, aplicația a fost gândită astfel ca orice român de pretutindeni să aibă la îndemână ce are nevoie pentru a fi mereu conectat cu ai lui, indiferent de distanța fizică. Fie că este vorba despre dezvoltarea unei afaceri în România, găsirea unui loc de muncă Acasă, internaționalizarea unei afaceri prin intermediul parteneriatelor cu românii din diaspora, accesarea evenimentele românești din toată lumea sau, pur și simplu, conectarea la acele știri de maxim interes pentru românii de pretutindeni. Aplicația va avea ca scop prezentarea de oportunități de afaceri, susținând revenirea românilor acasă și atragerea de investiții în România. În plus, va avea un aport important la întărirea identității românilor din Diaspora.

Cum te ajută concret RePatriot App?

    • Descoperi sau îți expui oportunitățile de investiții și parteneriatele care ți se potrivesc.
    • Te conectezi cu evenimentele românilor de pretutindeni.
    • Găsești locurile de muncă din România care te interesează.
    • Ești la curent cu știrile din țară care contează și poveștile de succes ale românilor.

Cui se adresează RePatriot App?

Locuiești în străinătate și ai o afacere? Ai dori să dezvolți afacerea de acolo, căutând servicii și producători din România? Sau locuiești în România, dar te gândești să-ți externalizezi o parte dintre servicii sau să exporti produsele tale? Zona de Oportunități din RePatriot App este pentru tine. Poți publica sau căuta oportunitățile românilor de pretutindeni și astfel apoi îți contactezi direct (prin email sau whatsapp) viitorii parteneri de afaceri.

Dorești să te întorci Acasă și ai nevoie să îți găsești jobul care ți se potrivește? Vrei să ajungi să lucrezi într-o companie care îți va pune în valoare abilitățile învățate în străinătate? Sau ești angajator și cauți români cu experiență de muncă în străinătate? Cauți oameni competenți, care pot aduce în compania ta expertiză internațională și metode noi de lucru? Meniul Joburi din RePatriot App îți aparține. Postează un job pe aplicația RePatriot și vei putea fi văzut de românii din diaspora care doresc să se repatrieze și care pot aduce know-how și să inoveze.

Ai nevoie de networking cu români cu care ai putea sa dezvolți noi oportunități de afaceri și parteneriate? Butonul Evenimente din RePatriot App este conceput special pentru asta. Conectează-te cu românii de lângă tine la evenimentele românești din toată lumea. Consultă agenda evenimentului și vezi participanții, contactează-i și dezvoltă relații cu alți români ca tine!

Vrei să fii la curent în permanență cu știrile care te interesează și cu poveștile de succes ale românilor de pretutindeni? Să fii conectat la ultimele noutăți ale românilor din diaspora? Să descoperi cele mai noi programe de investiții și proiecte din fonduri europene dedicate întoarcerii diasporei Acasă? Secțiunea Știri din RePatriot App îți stă mereu la dispoziție chiar pentru știri din turismul românesc sau despre diaspora științifică. Accesează instant cele mai noi știri din țară dar și poveștile de succes ale românilor de pretutindeni.

RePatriot App poate fi descărcărcată gratuit din Google Play Store sau Apple App Store.

Despre RePatriot

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construim instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de personalităţi şi societatea civilă. Proiectul are ca suport online website-ul www.repatriot.ro și RePatriot App, unde sunt incluse mai multe informații despre proiect și inițiativele RePatriot, povești de succes ale românilor de pretutindeni, ghiduri pentru antreprenori, evenimente, oportunități, oferte de joburi, posibilități de finanțare și altele. Mail multe pe www.repatriot.ro.

Related posts

Finanţare europeană pentru 8 tramvaie noi şi modernizarea altor 20 în municipiul Arad

Ligia Voro

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Orașul Huedin, primul contract pe fonduri europene din istoria localității

redactia

[Enjoy Transylvania!] Visit Cluj – an imaginary trail of landmarks

Transilvania Business

Enzo Bertini și-a deschis primul magazin de pantofi de lux din Transilvania

Nora Dumitrescu

Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu Mureş

Ligia Voro

Hotelul DoubleTree, reamenajat în pandemie

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Equestrian Tourism in Covasna

Transilvania Business

Activitatea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la final de semestru

Stefana Muresan

Banca Transilvania și Romgaz, printre cele mai tranzacționate la bursă

Nora Dumitrescu

Tarom şi-a majorat cu 1,4% cota de piaţă în România și a consemnat un record de pasageri pentru ultimii 10 ani

redactia

BVB și OPCOM prezintă proiectul de colaborare dintre piața de capital și piața de energie în perspectiva înființării contrapărții centrale

redactia

În așteptarea turiștilor. Maramureșul își primenește infrastructura rutieră

Nora Dumitrescu

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

Studiu Coface: evoluție pozitivă a veniturilor în 2018 în sectorul comerț cu amănuntul în magazine nespecializate

Ligia Voro

Plata cu carduri contactless în transportul public din Cluj

Ligia Voro

Ryanair revine cu patru zboruri internaționale de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

ES James Rosapepe va primi titlul de Doctor Honoris Causa

Ligia Voro

Americanii de la Key Safety Systems, noii proprietari ai fabricilor de la Arad și Sibiu

Stefana Muresan

FOTO: Ceragrim Ungheni, Mureș – După 25 de ani

Ligia Voro

GTC: We are not in the same boat, but we are in the same storm!

Ionut Oprea

Școală “smart” în Bihor: Toţi elevii învață prin jocuri şi aplicaţii, pe table interactive

Stefana Muresan

Bucharest Technology Week 2018 a conectat 19.907 de oameni cu tehnologia

Stefana Muresan

Ajutor de stat pentru companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

Leave a Comment