Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Prețul de vânzare pentru fabrica de produse de panificație Roland Impex Turda a fost scăzut cu 16%, la 1,04 milioane de euro.   

Inițial, acesta era de 1,25 milioane. Unitatea din zona industrială a orașului, de lângă fabrica de sticlă, se află în proces de executare silită, în urma intrării sale în insolvență. În prețul de vânzare sunt incluse atât clădirea fabricii de panificație, cât și terenul de 5.000 mp.

Proprietatea scoasă la vânzare este compusă dintr-o clădire administrativă cu patru etaje, pe 1.200 mp, construită în 2007 – structura sa de rezistență fiind constituită din fundații din beton, dar și din spații de producție, de 4.300 mp, construite în 2008, sub forma unei hale cu etaj.

Acestea cuprindeau mai multe depozite de materii prime, o cameră de preparare și spații de producție a pâinii la parter, alte depozite și spații de producție pentru produse de cofetărie și patiserie la etaj. Un alt activ de vânzare este cabina de la poartă (150 mp), construită în 2008.

Primul preț de licitație anunțat acum patru ani era de 1,3 milioane de euro. Investiția inițială, de 3 milioane de euro, îl avea ca proprietar pe fostul deputat Mircea Irimie, fiind apoi vândută în 2011 omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, potrivit Turda News. După achiziție, Sarcină a introdus societatea în insolvență.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Câmpia Turzii și-a modernizat parcul din Sâncrai

Articolul următor

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share