Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Rio Bucovina, distribuitor de bauturi non alcoolice si produse alimentare, parte a grupului Maspex, si-a extins spatiul de depozitare in cel mai mare parc logistic din SE tarii – Constanta Business Park, apartinand dezvoltatorilor Global Vision si Globalworth. Tranzactia a fost intermediata de Dunwell Industrial, singura agentie specializata exclusiv in brokeraj industrial din Romania.

Maspex, parte a grupului Maspex Wadowice, unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania, isi extinde astfel harta distributiei nationale cu inca un punct strategic, din care va ajunge eficient la toti distribuitorii din sud-estul tarii.

„Ne bucura prezenta noastra intr-un parc logistic modern, construit si accesorizat la cele mai inalte standarde. Apreciem faptul ca Dunwell a inteles de la bun inceput nevoile noastre si ne-a sprijinit de-a lungul intregului proces decizional,de la prezentarea parcului pana la finalizarea acordului cu dezvoltatorul Global Vision.”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

„Ritmul inchirierilor la Constanta este unul imbucurator. Am trecut de gradul de 50% de ocupare, la 2 luni de la livrarea depozitului si preconizam un grad de 100% pana la final de an. Este un proiect strategic, bine pozitionat, care va cuprinde functiuni multiple, dezvoltat in parteneriat cu Globalworth. Ne bucuram ca Maspex Romania este de acum unul dintre chiriasii nostri in Constanta Business Park. Vom pune la dispozitia clientului nostru un spatiu modern, functional si echipat pentru a-si derula operatiunile in cele mai bune conditii.”, a spus Serban Juverdeanu, Head of Development Global Vision.

Din partea Dunwell, Corina Sandulescu, broker industrial, a fost cea care a coordonat negocierile: “Realizarea cu succes a acestei tranzactii reprezinta pentru noi dovada faptului ca profesionalismul si consultanta personalizata pe care le oferim conduc la decizii oportune pentru partenerii nostri, convenabile si operative pentru toate partile angajate in negociere”.

Potrivit expertilor Dunwell este foarte des intalnita in aceasta perioada relocarea producatorilor si distribuitorilor din spatii de clasa B in spatii de inalt standard si eficienta de clasa A. In felul acesta depozitarea, dar si manipularea, devin mult mai sigure si mai fiabile din punct de vedere al costurilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Articolul următor

Enel intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share