Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enel intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile

Enel X intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile, cu Enel X Pay, contul bancar online de la Enel X Financial Services, lansat printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.

„Noul produs permite utilizatorilor să efectueze plăți și transferuri complet sigure, în timp real, direct prin intermediul aplicației telefonice, să dețină un card digital sau fizic, precum și să monitorizeze tranzacțiile și cheltuielile întregii familii”, potrivit unui comunicat al companiei.

„Cu Enel X Pay extindem platforma de produse și oferte, pentru a încorpora zona serviciilor financiare. Enel X Pay este un instrument digital menit să asiste clienții în gestionarea cu ușurință a operațiunilor financiare, bazându-se pe un partener inovator și de încredere precum Enel X”, a declarat Francesco Venturini, CEO Enel X. “Dezintermedierea de la serviciile financiare tradiționale ne oferă opțiunea de a intra într-un sector extrem de competitiv, având capacitatea de a inova și dezvolta soluții noi, de la servicii de consultanță și management financiar, la servicii de asigurări.”

Astfel, Enel își consolideaz poziția în sectorul fintech, contribuind la diseminarea plăților digitale și la dezvoltarea serviciilor financiare.

Cu Enel X Pay, utilizatorii pot plăti pentru încărcarea mașinilor electrice în infrastructurile din circuitul Hubject. Utilizatorii pot gestiona contul bancar Enel X Pay direct din aplicația care vine la pachet cu un card digital și unul fizic. Cardul este realizat din bio-plastic vegetal și este conectat de Mastercard la peste 52 de milioane de puncte de acceptare din întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Articolul următor

Cesimex va angaja 50 de tâmplari pentru noile colecții din 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share