Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cesimex va angaja 50 de tâmplari pentru noile colecții din 2021

Producătorul de mobilier Cesimex Cehu Silvaniei va face angajări masive în această toamnă, posturile vizate fiind cele de tâmplar, muncitor necalificat și  gestionar.

Scopul acestor angajări este dezvoltarea colecților noi pentru anul 2021. Viitorilor salariați li s-a promis Țun colectiv dinamic, posibilități rapide de promovare și transport”. Pachetul salarial nu este menționat.

„Dorim ca noii colegi să fie dispuși să învețe – implementăm periodic noi produse și tehnici de lucru, să le placă munca în echipă și responsabilitatea, să fie persoane harnice și organizate. Experiența în domeniu constituie un avantaj”, a transmis conducerea Cesimex.

După anul 2000, compania de profil Simex Șimleu Silvaniei a cumpărat sau a înfiinţat şi alte societăţi comerciale, printre care Cesimob (fosta fabrica de mobilă din Cehu Silvaniei, care a dat faliment, cumpărată la lichidare și redenumită Cesimex).

În Zalău, a cumpărat o locaţie cu hale provenite de la o fermă, fiind denumită Eurosimex; la Satu Mare, a achiziţionat o cooperativă de prelucrare a lemnului (Nord Simex). Simex Plus este fosta fabrică de robineţi din Şimleu Silvaniei.

Cesimex furnizează mobilier din lemn de înaltă calitate clienților din industria mobilierului european și internațional. Procesul de producție merge de la tratare și uscare, până la fabricarea și asamblarea mobilierului din lemn masiv și compozit (MDF).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Enel intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile

Articolul următor

Stațiile de transformare de 110kV care deservesc CHE Voila și CHE Viștea, modernizate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share