Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele din Zalău, scutite de penalitățile de întârziere la plată

Municipalitatea zălăuană a decis să aplice măsuri fiscale pentru agenții economici din județ pentru a-i ajuta să depășească situația creată prin criza sanitară.

Primăria Zalău a anunţat contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice că printr-o hotărâre privind instituirea la nivelul municipiului a unor facilități și măsuri fiscale a fost aprobată facilitatea fiscală în cauză.

Aceasta constă în anularea majorărilor de întârziere pentru plata până la 15 decembrie 2020 a obligațiilor de plată principale, restante la 31 decembrie 2019, ce nu au fost achitate până la această dată, constând în creanțe de natură fiscală datorate bugetului local de către contribuabilii de pe raza administrativ teritorială a Zalăului.

Procedura de aprobare a acordării facilităţilor de anulare a majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale restante poate fi consultată pe pagina de internet a municipiului, la secțiunea taxe și impozite locale. Termenul până la care contribuabilii pot beneficia de această facilitate fiscală este 15 decembrie 2020.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concluziile maratonului de Business CCIFER „rePORNIM economia”

Articolul următor

Influencer Marketing and Ethics in Advertising Conference va avea loc pe 22 octombrie

Citește și:
Total
4
Share