Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ANL construiește un nou bloc la Turda

Lucrările de ridicare a unui nou ansamblu al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) în municipiul Turda se află în plină desfășurare.

Noul ansamblu de locuințe sociale va avea 72 de apartamente și este construit pe strada Intrarea Negru Vodă. Noile locuințe vor fi acordate în baza cererilor depuse de către cetățeni, conform prevederilor legale.

Anul trecut, reprezentanții ANL au informat că au realizat mai multe deplasări pentru verificarea stadiului execuției lucrărilor din amplasamentele situate în mai multe orașe.

Au fost vizitate localitățile Turda, Gherla, Baia Mare, Sighetu Marmației, Satu Mare, Șimleu Silvaniei, Oradea și Beiuș. Instituția a monitorizat și execuția a 48 de apartamente destinate tinerilor pe str. Zambilelor din Turda.

Proiectul a fost derulat de ANL – aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației – prin programul de construcții de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. La nivelul județului Cluj, ANL a finalizat în cadrul aceluiași program 628 de unități locative.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectantul Parcului Est din Cluj, recompensat cu 1,5 milioane euro

Articolul următor

Holcim România și Junior Achievement au lansat proiectul pilot ABCdar Verde

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
15
Share