Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Diferit a finalizat o arteră cu stații de încărcare de vehicule electrice

Asocierea de firme Diferit – Starcom a terminat în proporție de 98% o stradă care beneficiază de stații de încărcare pentru biciclete, trotinete și mașini electrice.

Zona centrală din Cluj-Napoca trece printr-o etapă de modernizare prin proiecte europene. În acest cadru a fost inclusă și modernizarea străzii Emil Isac, acum deschisă circulației. Au fost amenajate piste de biciclete care înainte nu existau pe această stradă – marcate cu asfalt pigmentat, au fost instalate rastele pentru biciclete, șase stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Trotuarele și noul scuar amenajat sunt realizate din plăci de granit, cu o grosime de 10 cm. Jumătate din arborii incluși în proiect au fost plantați. Au fost amenajate trei zone pentru accesul facil al persoanelor cu dizabilități.

În ceea ce privește traficul auto, carosabilul este 99% finalizat, au fost amenajate zone de liniștire de trafic, două locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități, precum și o stație de încărcare pentru două mașini electrice. Ulterior, lucrările vor trece în etapa de recepție.

Strada face parte din proiectul european de reabilitare și de extindere a zonei pietonale în Piața Lucian Blaga, străzile Republicii (primul tronson), Napoca, Petru Maior, Emil Isac. Șantierul este gestionat de asocierea Diferit – Starcom, contractul fiind de 20,5 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabricile din Maramureș vor dispune de debite de apă suplimentare

Articolul următor

Italienii conectează autostrada A10 de A1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share