Uncategorized

7 beneficii pe care ofertele de pariuri online le pun la dispoziție în prezent!

Online-ul și offline-ul duc o luptă puternică pentru supremație în toate domeniile de activitate, însă dezvoltarea aplicațiilor mobile pentru smartphone și tabletă a revoluționat lumea pariurilor sportive. Astfel, pe lângă faptul că ofertele de pariuri online sunt mult mai complexe și diversificate decât cele offline, platformele virtuale pun la dispoziție o serie importantă de beneficii. Iată câteva dintre acestea!

– Confort. Indiferent de zona în care locuiești sau locul în care te afli într-un anumit moment al zilei, nu ai nevoie decât de o conexiune stabilă la internet pentru a avea acces la ofertele de pariuri online de pe orice dispozitiv smart. Astfel, în loc să mergi până la agenția de pariuri pentru a plasa un bilet, agenția va veni la tine prin intermediul ecranului.

– Accesibilitate. Site-urile specializate nu au un program anume de funcționare, fiind disponibile în orice zi și la orice oră. Dacă vrei să pui o miză pe a doua repriză a meciului din Champions League, agenția stradală din zonă va fi închisă la ora disputării partidei, însă platforma de pariuri online îți va accepta orice pariu.

– Diversitate. Agențiile fizice au o ofertă limitată de discipline sportive și opțiuni, însă site-urile specializate îți oferă șansa de a paria pe orice sport dorești. În plus, opțiunile pentru fiecare sport și eveniment în parte sunt mult mai diversificate. Astfel, unele platforme pot oferi chiar peste 200 de opțiuni pentru fiecare eveniment important din fotbal sau tenis.

– Bonusuri și promoții. Nu-ți va oferi nimeni câteva sute de lei atunci când intri într-o agenție cu intenția de a paria. Pe site-urile specializate, însă, bonusurile de “bun venit” sunt la ordinea zilei. În plus, există multe alte promoții desfășurate de-a lungul anului de marile platforme de pariuri online, printre care se pot afla și cotele mărite, bonusurile la fiecare depunere, bonusurile pentru folosirea aplicației mobile de pariuri, bonusurile la biletele de tip acumulator cu mai mult de 5 selecții, returnarea mizei dacă “te-a scos” un singur meci de pe bilet și multe altele.

– Cote foarte bune. Site-urile specializate sunt într-o competiție foarte puternică pentru atragerea clienților, motiv pentru care marile platforme îți vor oferi cele mai bune cote de pe piață la toate evenimentele sportive importante. În plus, este foarte simplu să găsești cele mai avantajoase cote din online, în timp ce compararea ofertelor agențiilor fizice ar implica drumuri și timp pierdut.

– Secțiune complexă de pariuri live. Pariurile live sunt deosebit de atrăgătoare, oferind multiple opțiuni valoroase de pariere pe parcursul fiecărei dispute sportive. Tocmai de aceea, mulți pariori preferă să ia deciziile pe durata desfășurării meciului. Din acest punct de vedere, platformele de pariuri online oferă diversitate și flexibilitate, ajutându-te să îți construiești o strategie eficientă de pariuri live indiferent de sportul pe care îl urmărești.

– Opțiunea de Cash-out la un click distanță. Întotdeauna ai posibilitatea de a te răzgândi, mai ales atunci când ești în câștig. Tocmai de aceea, marile case de pariuri îți oferă opțiunea de Cash-out actualizată în timp real. Astfel, vei putea recupera o parte din miza depusă atunci când crezi că ai făcut alegerea greșită sau vei putea asigura un câștig decent înainte ca una dintre echipe să întoarcă rezultatul în defavoarea ta.

Related posts

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

ADR Vest: Finantare nerambursabila pentru companii private

Stefana Muresan

Extinderea cotei 0% de TVA – pe agenda Guvernului

Stefana Muresan

~Video 2

Ryanair vrea să opereze curse low cost de pe aeroportul din Sibiu

Stefana Muresan

Poșta Română- profit brut de 12,3 milioane de lei

Stefana Muresan

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

Nivelul salariului minim pe economie pentru 2017, în sarcina noului Guvern

Stefana Muresan

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Stefanini: target: + 25% la cifra de afaceri

Stefana Muresan

Regulile de igienă orală pe care trebuie să le respecți dacă porți un aparat dentar!

A. I.

Recepție oficială la Ambasada Italiei la București, de Ziua Republicii Italiene

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Stefana Muresan

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

~Video 5

Transilvania Business

#HelpMihai – Mihai are SMA. O poveste cât o viață-ntreagă

Ligia Voro

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

Romanian Packaging Awards în 16-19 mai la Romexpo

A. I.

Pentru un început de zi perfect, combină cea mai bună cafea LavAzza cu apa H2On!

A. I.

,,Gambling Market-Global Outlook and Forecast 2018-2023’’ indică o creștere semnificativă a valorii pieței mondiale de gambling în următorii cinci ani

Tirdea Ionut

~Video 4

Transilvania Business

~Video 1

Leave a Comment