Uncategorized

7 beneficii pe care ofertele de pariuri online le pun la dispoziție în prezent!

Online-ul și offline-ul duc o luptă puternică pentru supremație în toate domeniile de activitate, însă dezvoltarea aplicațiilor mobile pentru smartphone și tabletă a revoluționat lumea pariurilor sportive. Astfel, pe lângă faptul că ofertele de pariuri online sunt mult mai complexe și diversificate decât cele offline, platformele virtuale pun la dispoziție o serie importantă de beneficii. Iată câteva dintre acestea!

– Confort. Indiferent de zona în care locuiești sau locul în care te afli într-un anumit moment al zilei, nu ai nevoie decât de o conexiune stabilă la internet pentru a avea acces la ofertele de pariuri online de pe orice dispozitiv smart. Astfel, în loc să mergi până la agenția de pariuri pentru a plasa un bilet, agenția va veni la tine prin intermediul ecranului.

– Accesibilitate. Site-urile specializate nu au un program anume de funcționare, fiind disponibile în orice zi și la orice oră. Dacă vrei să pui o miză pe a doua repriză a meciului din Champions League, agenția stradală din zonă va fi închisă la ora disputării partidei, însă platforma de pariuri online îți va accepta orice pariu.

– Diversitate. Agențiile fizice au o ofertă limitată de discipline sportive și opțiuni, însă site-urile specializate îți oferă șansa de a paria pe orice sport dorești. În plus, opțiunile pentru fiecare sport și eveniment în parte sunt mult mai diversificate. Astfel, unele platforme pot oferi chiar peste 200 de opțiuni pentru fiecare eveniment important din fotbal sau tenis.

– Bonusuri și promoții. Nu-ți va oferi nimeni câteva sute de lei atunci când intri într-o agenție cu intenția de a paria. Pe site-urile specializate, însă, bonusurile de “bun venit” sunt la ordinea zilei. În plus, există multe alte promoții desfășurate de-a lungul anului de marile platforme de pariuri online, printre care se pot afla și cotele mărite, bonusurile la fiecare depunere, bonusurile pentru folosirea aplicației mobile de pariuri, bonusurile la biletele de tip acumulator cu mai mult de 5 selecții, returnarea mizei dacă “te-a scos” un singur meci de pe bilet și multe altele.

– Cote foarte bune. Site-urile specializate sunt într-o competiție foarte puternică pentru atragerea clienților, motiv pentru care marile platforme îți vor oferi cele mai bune cote de pe piață la toate evenimentele sportive importante. În plus, este foarte simplu să găsești cele mai avantajoase cote din online, în timp ce compararea ofertelor agențiilor fizice ar implica drumuri și timp pierdut.

– Secțiune complexă de pariuri live. Pariurile live sunt deosebit de atrăgătoare, oferind multiple opțiuni valoroase de pariere pe parcursul fiecărei dispute sportive. Tocmai de aceea, mulți pariori preferă să ia deciziile pe durata desfășurării meciului. Din acest punct de vedere, platformele de pariuri online oferă diversitate și flexibilitate, ajutându-te să îți construiești o strategie eficientă de pariuri live indiferent de sportul pe care îl urmărești.

– Opțiunea de Cash-out la un click distanță. Întotdeauna ai posibilitatea de a te răzgândi, mai ales atunci când ești în câștig. Tocmai de aceea, marile case de pariuri îți oferă opțiunea de Cash-out actualizată în timp real. Astfel, vei putea recupera o parte din miza depusă atunci când crezi că ai făcut alegerea greșită sau vei putea asigura un câștig decent înainte ca una dintre echipe să întoarcă rezultatul în defavoarea ta.

Related posts

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

„Tax & Finance Forum” pentru prima dată la Cluj-Napoca

Ionut Oprea

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

A. I.

Nivelul salariului minim pe economie pentru 2017, în sarcina noului Guvern

Stefana Muresan

Bistrița Năsăud: Un artist a creat un sat tradiţional la poalele Munţilor Rodnei

redactia

Recepție oficială la Ambasada Italiei la București, de Ziua Republicii Italiene

Stefana Muresan

Electric Castle 2017 mai mult decât muzică bună

A. I.

Stefanini: target: + 25% la cifra de afaceri

Stefana Muresan

Pol regional de business la Timisoara

Stefana Muresan

,,Gambling Market-Global Outlook and Forecast 2018-2023’’ indică o creștere semnificativă a valorii pieței mondiale de gambling în următorii cinci ani

Tirdea Ionut

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

Hattrick Office Building in Sibiu

Ionut Oprea

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Volumul tăierilor ilegale în fondul forestier de stat, o nouă scădere

Stefana Muresan

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

Top 5 incasari din tenisul masculin

Tirdea Ionut

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

2018, un an excelent pentru Evolution Gaming

Tirdea Ionut

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

Photo Booth perfect pentru evenimentul tau

A. I.

Petrom, profit net de 1 mld. lei

Stefana Muresan

Ce tipuri de cuptor pentru pizza vă oferă un furnizor profesionist?

A. I.

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

Leave a Comment