Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autostrada Nordului, aprobată de comisia din Camera Deputaților

Comisia pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor a votat pentru aprobarea obiectivului de investiţii Autostrada Nordului.

“În urma adoptării unui raport favorabil pentru acest act normativ, proiectul de lege îşi va continua parcursul legislativ la plen, iar ulterior, la promulgare pe agenda preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Actul normativ vine în ajutorul infrastructurii rutiere din judeţul Bistriţa Năsăud, judeţ condamnat la stagnare economică din lipsa conectivităţii rutiere”, a informat deputatul Sorin Bota.

Costurile studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză care va conecta orașele Baia Mare, Dej, Bistrița, Vatra Dornei și Suceava au fost estimate la 53 de milioane de lei la începutul acestui an.

Fostul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc, menționa că Autostrada Nordului Petea – Suceava era un obiectiv din Master Planul General de Transport al României, cu perioadă de implementare după 2020.

Autostrada Nordului ar urma să realizeze o conexiune mult mai rapidă față de cea prezentă, de șapte ore, și să facă legătura între Vama Petea, din județul Satu Mare, cu Suceava.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sondaj UE: Trei din cinci români apreciază pozitiv măsurile UE antiCOVID

Articolul următor

Maramureșenii vor să aducă investitori și turiști din Israel

Citește și:
Contract important pentru Romgaz Mediaș
Citeste mai mult

Contract important pentru Romgaz Mediaș

Baku – Trimisul special al Agerpres, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a agreat cu omologul…
Investitori surpriză la Tereos Luduș
Citeste mai mult

Investitori surpriză la Tereos Luduș

Producătorul francez de zahăr Tereos a anunţat miercuri, 1 februarie, că doi investitori români vor prelua activităţile sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share