București Real Estate Slider Ultimele stiri

Subsidiara locală grupului internațional El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu subsidiara locală a grupului internațional El Grupo Número 1. Noul chiriaș va ocupa o suprafață de 3.000 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri în P3 Bucharest A1. Tranzacția a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage.

Astfel, El Grupo Número 1, cel mai mare francizor multi-brand din Insulele Canare, Spania, distribuitor exclusiv în România pentru cele mai importante mărci ale modei spaniole, accesează piața locală prin mai multe magazine stradale și în centre comerciale, unde vor comercializa în regim outlet colecțiile din anii anteriori ale unor producători de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii recunoscuți pe plan internațional.

Cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din capitală. Adițional terminalului de cale ferată care deservește segmentul de transport marfă și căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune și de o cantină-restaurant cu suprafață de 400 de metri pătrați și 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Retailul vestimentar este o nișă importantă, în continuă dezvoltare, iar El Grupo Número 1 este un jucător ambițios care deține atât experiența, cât și know-how-ul necesare pentru a-și extinde rapid business-ul în regiune. Am convingerea fermă că vor deveni curând un brand cu notorietate pe piața locală. Le urăm bun venit în comunitatea P3 noilor noștri parteneri și ne bucurăm că au ales parcul nostru logistic pentru a pune bazele operațiunilor lor comerciale în România. Mulțumim și echipei Dunwell pentru profesionalism și pentru colaborare. Ne bucurăm că împreună am reușit să găsim varianta optimă de depozitare pentru acest new entry al pieței din București.”

Jeff Medeiros, General Manager în România al distribuitorului spaniol, declară: „Grupul Número 1 are o experiență de aproximativ jumătate de secol în industria de mărfuri soldate, în special în segmentul de articole vestimentare și încălțăminte. Oferim cele mai bune mărci din Spania și Europa la prețuri foarte accesibile. În ultimii 10 ani am crescut rapid pe piața vest-africană prin parteneriate solide sau prin vânzările din magazinele proprii. A venit vremea însă să ne extindem și într-un climat mai rece, iar România, o țară latină precum a noastră, a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piața românească, ci și țările vecine: Bulgaria, Ungaria și Moldova. Ne-am dorit să începem această nouă experiență cu dreptul și am realizat acest lucru prin parteneriatul cu Dunwell. Daniel Cautiș de la Dunwell ne-a înțeles nevoile încă de la început și a făcut o analiză extinsă, amănunțită, personalizată, foarte bine executată, dar și time-consuming pentru a ne găsi cea mai bună opțiune pe piața logistică din România. Suntem foarte încântați de alegerea făcută și ne-am instalat deja în depozitul de clasă A, amplasat într-o locație excelentă – în parcul P3 București A1 de la Chiajna, lângă DNCB. P3 este, în opinia mea, proprietarul-dezvoltator de pe piața logistică din România cu cea mai prietenoasă abordare a chiriașilor, cu un personal calificat și plin de resurse, întotdeauna dispus să soluționeze fiecare cerere într-un timp record.”

Daniel Cautiș, Managing Partner Dunwell, spune: “Este o bucurie pentru noi să putem contribui la deschiderea și dezvoltarea noilor afaceri în România, de aceea am fost încântați să intermediem închirierea spațiului de depozitare pentru El Grupo Número 1. Luând în calcul nevoile specifice de distribuție, am ales cea mai bună soluție pentru ei, spațiul fiabil din cadrul depozitului P3, cu acces facil la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă și la autostrazile A1 și A3.”

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit. P3 are operațiuni în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de angajați în 9 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

Primele 11 autobuze electrice ajung la Cluj, finanțare din fonduri elveţiene

Stefana Muresan

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Nora Dumitrescu

Voucherele de vacanță, înlocuite cu prime. Alin Burcea: Banii nu vor mai ajunge în turism

Stefana Muresan

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie

redactia

Turismul și localurile din Maramureș, grav afectate de pandemie

Nora Dumitrescu

Sondaj BEI: România trebuie să investească în inovație și tehnologii noi

Traian Dan

Tarom a adus la Cluj 1,3 milioane de echipamente medicale din China

Nora Dumitrescu

Redevența de la Brantner, folosită pentru ecologizarea Zalăului

Nora Dumitrescu

Elvețienii de la Holcim vor finanța spitale din Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

OpenEnergy, platforma prin care instituții publice își publică transparent consumurile de energie electrică

redactia

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

NTT Data Romania a închiriat 2.800 mp în Openville Timișoara

Nicolae Pop

ANRE a aprobat planul de dezvoltare a sistemului de transport al gazelor pentru perioada 2016-2025

Stefana Muresan

Mobilitatea în starea de urgență, monitorizată pe Google în Ardeal

Nora Dumitrescu

Aprobat de Senat: Pe site-ul INSP trebuie să apară o hartă interactivă cu date despre calitatea apei

Ion Surdu

Continental investeste in tehnologia laser in fabrica sa de productie a tevilor de aer conditionat din Timisoara

redactia

Exodul creierelor afectează dezvoltarea Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Zonă de retail de dimensiunea unui mall în cadrul One Cotroceni Park

Ligia Voro

Orașe durabile – expertiză franceză

Stefana Muresan

FOTO-VIDEO: PORR și provocările de pe șantierul Autostrăzii 10 – Decea-Turda

redactia

Compania Autonom Rent a Car pune la dispoziţia ONG-urilor maşini gratuite

Traian Dan

Colonada imperială din Buziaș, unică în Europa, restaurată cu fonduri europene

redactia

Mai puține insolvențe în primele 10 luni din 2020: cel mai mic număr de firme radiate din Transilvania, în Covasna

Ion Surdu

Bihorenii, mobilizați de Fundația Comunitară Oradea în campania „Solidaritate Bihor Covid-19”

Traian Dan

Leave a Comment