București Real Estate Slider Ultimele stiri

Subsidiara locală grupului internațional El Grupo Número 1, noul chiriaș al P3 Bucharest A1

P3 Logistic Parks anunță semnarea unui nou contract de închiriere cu subsidiara locală a grupului internațional El Grupo Número 1. Noul chiriaș va ocupa o suprafață de 3.000 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri în P3 Bucharest A1. Tranzacția a fost intermediată de Dunwell Industrial Brokerage.

Astfel, El Grupo Número 1, cel mai mare francizor multi-brand din Insulele Canare, Spania, distribuitor exclusiv în România pentru cele mai importante mărci ale modei spaniole, accesează piața locală prin mai multe magazine stradale și în centre comerciale, unde vor comercializa în regim outlet colecțiile din anii anteriori ale unor producători de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii recunoscuți pe plan internațional.

Cu o suprafață de 380.000 de metri pătrați, 14 depozite și un teren care permite construirea a încă 100.000 de metri pătrați de spații logistice, P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din capitală. Adițional terminalului de cale ferată care deservește segmentul de transport marfă și căruia i-a fost adăugată de curând facilitatea de transport călători, parcul dispune și de o cantină-restaurant cu suprafață de 400 de metri pătrați și 200 de locuri la mese care va fi deschisă începând cu luna noiembrie.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Retailul vestimentar este o nișă importantă, în continuă dezvoltare, iar El Grupo Número 1 este un jucător ambițios care deține atât experiența, cât și know-how-ul necesare pentru a-și extinde rapid business-ul în regiune. Am convingerea fermă că vor deveni curând un brand cu notorietate pe piața locală. Le urăm bun venit în comunitatea P3 noilor noștri parteneri și ne bucurăm că au ales parcul nostru logistic pentru a pune bazele operațiunilor lor comerciale în România. Mulțumim și echipei Dunwell pentru profesionalism și pentru colaborare. Ne bucurăm că împreună am reușit să găsim varianta optimă de depozitare pentru acest new entry al pieței din București.”

Jeff Medeiros, General Manager în România al distribuitorului spaniol, declară: „Grupul Número 1 are o experiență de aproximativ jumătate de secol în industria de mărfuri soldate, în special în segmentul de articole vestimentare și încălțăminte. Oferim cele mai bune mărci din Spania și Europa la prețuri foarte accesibile. În ultimii 10 ani am crescut rapid pe piața vest-africană prin parteneriate solide sau prin vânzările din magazinele proprii. A venit vremea însă să ne extindem și într-un climat mai rece, iar România, o țară latină precum a noastră, a fost o alegere firească. Ne propunem să accesăm nu doar piața românească, ci și țările vecine: Bulgaria, Ungaria și Moldova. Ne-am dorit să începem această nouă experiență cu dreptul și am realizat acest lucru prin parteneriatul cu Dunwell. Daniel Cautiș de la Dunwell ne-a înțeles nevoile încă de la început și a făcut o analiză extinsă, amănunțită, personalizată, foarte bine executată, dar și time-consuming pentru a ne găsi cea mai bună opțiune pe piața logistică din România. Suntem foarte încântați de alegerea făcută și ne-am instalat deja în depozitul de clasă A, amplasat într-o locație excelentă – în parcul P3 București A1 de la Chiajna, lângă DNCB. P3 este, în opinia mea, proprietarul-dezvoltator de pe piața logistică din România cu cea mai prietenoasă abordare a chiriașilor, cu un personal calificat și plin de resurse, întotdeauna dispus să soluționeze fiecare cerere într-un timp record.”

Daniel Cautiș, Managing Partner Dunwell, spune: “Este o bucurie pentru noi să putem contribui la deschiderea și dezvoltarea noilor afaceri în România, de aceea am fost încântați să intermediem închirierea spațiului de depozitare pentru El Grupo Número 1. Luând în calcul nevoile specifice de distribuție, am ales cea mai bună soluție pentru ei, spațiul fiabil din cadrul depozitului P3, cu acces facil la toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, la Aeroportul Internațional Henri Coandă și la autostrazile A1 și A3.”

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator si manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 6 milioane m² de active aflate în administrare și un portofoliu extins de terenuri, cu disponibilitate imediată pentru dezvoltări de tip built-to-suit. P3 are operațiuni în 11 țări și investește și se dezvoltă pe piețele europene de aproape două decenii. Cu sediul central în Praga, P3 are peste 160 de angajați în 9 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere. Pentru mai multe informații despre P3, vizitați www.p3parks.com.

Related posts

Neogen investeste in Conso

Stefana Muresan

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

Energie electrică mai ieftină cu 1,89% pentru 1 iulie – 31 decembrie 2020

Traian Dan

Arome proprii – o platformă dedicată producătorilor locali din Regiunea Vest

Stefana Muresan

Winners celebrate at the inaugural Hungarian & Balkans Real Estate Awards

Ionut Oprea

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 23: Astor-Valpet. Liant de bază în construcții. De 27 de ani

Florin Marcel

Takata recrutează 380 oameni pentru fabrica din Arad

Stefana Muresan

CJ Cluj modernizează 32 km de drumuri judeţene cu 12 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Hotelurile din Cluj se transformă în spații de carantină

Nora Dumitrescu

Maria Ioniță: “Trebuie să finalizăm licitațiile pentru Autostrada Transilvania”

Nora Dumitrescu

BCR a câștigat contul CNAIR pentru rovinietă și taxa de pod de la Cernavodă

Ion Surdu

Arhitectura rurală de calitate, promovată la nivel județean în Cluj

Nora Dumitrescu

Facultatea de Inginerie din cadrul UMFST Târgu Mureș excelează și din punct de vedere a dotărilor  

Stefana Muresan

AHK: protejați-vă forța de muncă!

Ligia Voro

Sigfox, prima rețea globală dedicată IoT (Internet of Things), se lansează în România prin operatorul Simple IoT

Stefana Muresan

Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri, în valoare de peste 60 mil. lei, în locul Pieței Obor din Oradea

Stefana Muresan

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Micii producători își fac loc pe internet. Ciolanul afumat de Cluj, livrat la București

Nora Dumitrescu

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

Apar fabrici austriece de materiale de construcții la Cluj și Arad

Nora Dumitrescu

Mii de măști și mănuși din Germania pentru spitalele Satu Mare

Traian Dan

Veniturile Medicover și Synevo, creștere puternică în 2018

redactia

Sibiul va prelua oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană

redactia

Leave a Comment