Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de peste 21 de mln. de lei în extinderea rețelelor de apă-canal în comunele Sânpetru și Hărman din județul Brașov

Compania Apa Brașov a semnat recent un contract cu timișorenii de la Euskadi SRL în vederea extinderii rețelelor de apă-canal din comunele Sânpetru și Hărman. La licitația de lucrări s-au înscris 6 companii de construcții, iar Euskadi a avut cea mai bună ofertă, valoarea finală a contractului fiind de 18,20 milioane de lei, fără TVA, respectiv 21,66 milioane de lei cu tot cu TVA.

Potrivit anunțului de licitație, investiția ar urma să se deruleze pe o perioadă de un an de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor. În cadrul acestui contract ar urma să fie amenajată o nouă rețea de apă în lungime de 1.483 metri și un colector de canalizare menajeră în lungime de 3.888 de metri ce presupune construcția mai multe cămine de vizitare și racorduri ale rețelelor existente în cele două localități, scrie Bizbrasov.ro.

În vederea măririi capacității de evacuare a apelor uzate menajere, o altă componentă a contractului este amenajarea unei noi stații de pompare care să deservească cele două comune. Pe lângă rețelele și echipamentele aferente pompării apelor uzate, se va realiza și amenajarea perimetrală, drumurile de acces, precum și sisteme de iluminat, supraveghere video și antiefracție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Premieră în execuția de structuri cu cerință de beton aparent pentru noul sediu BT din Cluj-Napoca

Articolul următor

Prețurile la locuințe: Brașovul, Clujul urcă, Timișoara, Oradea scad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share