Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mastercard și PayPal lansează soluția Instant Transfer în România și alte opt state din Europa

Ca urmare a lansării cu succes în SUA și Singapore, Mastercard și PayPal extind serviciul Instant Transfer în Europa. Prin urmare, serviciul este acum disponibil în Bulgaria, Bosnia, Germania, Italia, Romania, Serbia, Slovenia, Spania și Marea Britanie. Folosind Mastercard SendTM, utilizatorii PayPal au posibilitatea să își transfere banii din contul PayPal pe cardul lor Mastercard, în timp real, cu precizarea că timpul necesar finalizării tranzacției diferă, în funcție de procesarea de către instituția emitentă a cardului.

„Pe piețele unde Instant Transfer este deja disponibil, serviciul se bucură de o cerere puternică din partea clienților PayPal,” potrivit unui comunicat de presă.

Folosindu-se de soluția Mastercard SendTM, Instant Transfer le permite clienților PayPal să își transfere fondurile disponibile, din portofelul electronic PayPal, direct pe cardurile proprii Mastercard, în timp real. Consumatorii au, astfel, posibilitatea de a transfera fonduri direct pe un card de plăți, cum este cel de debit, ceea ce este mult mai confortabil pentru cei care preferă să acceseze mai des informațiile referitoare la cardul lor, decât detaliile aferente contului bancar.

„Acest aspect poate reprezenta un avantaj pentru emitenții de carduri Mastercard, în sensul unei creșteri a ratei de „engagement” și prin posibilitatea de a urmări cheltuielile,” precizeaza Mastercard.

Noua soluție reprezintă, totodată, un avantaj și pentru utilizatorii PayPal Business, viteza de transfer și accesul rapid la venituri îmbunătățind lichiditatea și fluxul de numerar.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

POS-ul, înlocuit cu telefonul mobil. Aplicație lansată de Alpha Bank și folosită de primul comerciant

Articolul următor

Noua fabrică Techtex prinde contur în Maramureș

Citește si:
Citeste mai mult

Cardurile emise de BT devin eco-friendly

Banca Transilvania a emis primul card de debit Visa Classic din România din elemente reciclabile. Instituția bancară își…
Total
1
Share