Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

POS-ul, înlocuit cu telefonul mobil. Aplicație lansată de Alpha Bank și folosită de primul comerciant

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul. Depanero, cea mai mare firma de service electro-IT din Romania, parte din grupul eMAG, va beneficia de serviciul de acceptare a platilor cu cardul pus la dispozitie de Alpha Bank Romania prin intermediul aplicatiei Alpha PhonePOS.

Alpha PhonePOS este prima aplicatie a unei banci din Romania ce transforma telefonul mobil in POS cu multiple functionalitati, precum procesarea rapida si in siguranta a platilor, in conformitate cu standardele din domeniu pentru tranzactiile contactless sau accesul la istoricul platilor, fara investitii suplimentare in echipamente si consumabile.

Solutia inovatoare, dezvoltata in parteneriat cu Provision, este compatibila cu dispozitivele mobile Android si permite comerciantilor acceptarea platilor cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC. Prin utilizarea aplicatiei, Depanero vizeaza eficientizarea administrarii tranzactiilor, cresterea mobilitatii, dar si extinderea modalitatilor de plata disponibile pentru clienti.

AlphaPhone POS poate fi accesata de antreprenori, liber profesionisti sau companii in baza unui cont de incasare deschis la Alpha Bank Romania, la care pot fi atasate alte produse, care ofera utilizatorilor mai multa mobilitate, precum un card business destinat companiilor (VISA Business) dar si liber profesionistilor (Mastercard Professional) sau solutia Alpha Online Banking.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inovația se îndreaptă spre administrație: Proiect pentru identificarea persoanei la distanță cu mijloace video

Articolul următor

Mastercard și PayPal lansează soluția Instant Transfer în România și alte opt state din Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share