Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua fabrică Techtex prinde contur în Maramureș

Construcția noii unități Techtex din Baia Mare este în plină desfășurare, a anunțat antreprenorul general ASA Cons. Societatea clujeană de construcții ASA Cons.

Lucrările au debutat în vară, cu montarea grinzilor. Producătorul de textile medicale și echipamente sanitare va avea din toamnă o nouă unitate de producție, lângă municipiul Baia Mare.

Grupul Taparo, specializat în producția de mobilier, din care Techtex face parte, s-a adaptat rapid la cererea de textile medicale. Taparo a câștigat licitația organizată de Ministerul Sănătății pentru livrarea de măști chirurgicale pentru alegerile locale.

Acesta dezvoltă o unitate regională de producție strategică, pe 19.000 mp, pentru securizarea materialelor textile și asigurarea necesarului pentru producția de echipamente de protecție medicală și de igienă personală.

Grupul s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Societatea de construcții ASA Cons Turda are în lucru mai multe proiecte în această perioadă, printre care un nou centru spa din Zalău. Aceasta face parte din grupul Consolis.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mastercard și PayPal lansează soluția Instant Transfer în România și alte opt state din Europa

Articolul următor

Investitorii străini fac legea în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share