Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se reia licitația pentru cele 44 autobuze electrice ale Timișoarei

Timișoara așteaptă de ani buni de zile realizarea licitației prin care Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administrației va cumpăra pentru oraș, din fonduri nerambursabile europene. În sfârșit, instituția a transmis către SEAP documentația pentru reluarea achiziției, precedenta licitație fiind anulată. În acest moment documentația este în verificare ANAP și se așteaptă validarea publicării.
Au fost eliminate motivele tehnice care au dus la anularea primei licitații, iar acum suntem încrezători că aceasta se va desfășura cu succes, astfel încât la finalul ei să fie desemnat un câștigător. Prin modificarea legii achizițiilor publice, această licitație nu se mai poate prelungi atât de mult precum precedenta, termenul maxim de finalizare fiind de 60 de zile din momentul deschiderii ofertelor, termen care se poate prelungi o singură dată.
Prima licitație a fost lansata de minister în data de 8 februarie 2019, iar în data de 14 iulie 2020 procedura de licitație a fost anulată, după solicitarea a 5 clarificări tehnice asupra ofertelor. Au participat 3 ofertanți, iar motivele anulării au fost de ordin tehnic. La ultima solicitare de clarificări, ofertanții au depus documente neconforme cu caietul de sarcini, deși la cele 4 solicitări anterioare de clarificari licitația a evoluat fără a fi motive de anulare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Vest va negocia direct cu Comisia Europeană distribuția a un miliard de euro

Articolul următor

A demarat construcția noului sediu al Facultății de Chimie din Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share