CSR Digitalizare Educatie Slider Ultimele stiri

Telekom Romania lansează ediția a XI-a a programului „Bursele Telekom”

Telekom Romania anunţă lansarea celei de-a unsprezecea ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar cinci tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Susținerea financiară este în valoare de 2.230 de lei lunar pentru fiecare student, sumă acordată în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2021.

Suntem convinși că cei peste 400.000 de euro alocați Burselor Telekom au reprezentat o investiție necesară pentru ca acești tineri să aibă șansa de a-și maximiza potențialul în România. În contextul actual, educația se bazează pe tehnologii smart, pe inovații și folosește din ce în ce mai mult mediul online, în paralel cu cel offline. Iar tinerii de azi stăpânesc foarte bine toate aceste tehnologii și se adaptează foarte ușor acestor noi practici. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să fim alături de studenții români și să îi ajutăm să își perfecționeze aceste abilități. Ne dorim să rămânem conectați la performanță și să fim partenerul lor pe drumul către excelență”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere către Telekom Romania, pe website-ul www.burseletelekom.ro. În această etapă vor fi selectați zece finaliști care se vor califica în etapa a doua, aceasta din urmă constând într-un un interviu online în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor cinci burse.

A unsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 2 noiembrie 2020 – 8 decembrie 2020, astfel:

  • 2 noiembrie 2020, ora 08:00 – 22 noiembrie 2020, ora 23:59 – înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;

  • 4 decembrie 2020 – anunţarea celor 10 finaliști;

  • 8 decembrie 2020 – sesiunea de interviuri online cu juriul „Bursele Telekom”;

  • 8 decembrie 2020 – anunţarea celor cinci studenți câștigători.

Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Emil Cazacu Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Mihaela Perianu – Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin PsattaLector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România și Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 115 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom. 

Related posts

Sectorul HoReCa, scutit de impozitul specific până la sfârșitul anului 2020

Traian Dan

Tranzacție pe piața IT din Sibiu: Gigantul nordic Visma a cumpărat jumătate din acțiunile SmartBill

Papuc Irina

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj organizează campania națională „Donează sânge! Fii erou!”

Ligia Voro

FOTO: Spectacol ecvestru de top pentru 12.000 de spectatori la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Proiectele mari ale Clujului costă 1,5 miliarde de euro

redactia

Teraplast Bistriţa şi-a dublat afacerile în primele nouă luni din 2018

redactia

Antrepriză de construcţii la nivelul CNAIR care va prelua şantierele rezultate în urma unor rezilieri

Stefana Muresan

Românii care doresc să investească în SUA pot opta pentru viza de tip E2

Stefana Muresan

Cum va arăta sectorul Supply Chain & Logistics în viitor?

Ligia Voro

NO! HAI în Africa, cu mureșenii Adi, Călin și Ovidiu. Caritate și aventură: Budapest-Bamako Rally

Ligia Voro

Parcul logistic din Gilău, conectat la transportul metropolitan

Nora Dumitrescu

Trei informaticieni clujeni vor să internaționalizeze companiile locale

Nora Dumitrescu

Programul Start-Up Nation demarează mâine

redactia

Producție de compuși anorganici, recuperarea și rafinarea metalelor prețioase din diferite tipuri de deșeuri, realizate într-un laborator al UBB

Ion Surdu

Prima jumătate de an la BVB: creșteri de 11 %, două listări și sezonul dividendelor

Ligia Voro

Wizz a suspendat cursele din România spre Dubai

Nora Dumitrescu

Fundația Prințul de Wales lansează primul program în sprijinul micilor fermieri și producători români

Stefana Muresan

FOTO: Golf, soare și tentația hole-in-one la Transilvania Business Challenger

Ligia Voro

10 milioane de euro mai mult pentru fermierii care vor să-și promoveze produsele: există două tipuri de acțiuni de promovare

Papuc Irina

Balkans Property Forum 2018

redactia

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Cel mai mare penitenciar din Belgia, securizat de EMS Floor

Nora Dumitrescu

Incinta de vest a Cetății Râșnov va fi reabilitată cu fonduri europene nerambursabile

Ligia Voro

Ce își doresc zălăuanii: să scape de rablele abandonate

Nora Dumitrescu

Leave a Comment