Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Azomureș și Herlitz vor susține profesorii fericiți

Două mari companii private, Azomureș și Herlitz, vor finanța un program care oferă training gratuit profesorilor din întreaga țară. Acesta va debuta în județele Mureș și Cluj.   

„Sprijinul pentru acest proiect a venit firesc și se înscrie în linia pe care a ales-o Azomureș în urmă cu câțiva ani – de a sprijini sistemul educațional. Am susținut programe în domeniul educației ce s-au derulat la nivelul orașului, dar și în mediul rural, în mai multe județe.

Vremurile pe care le traversăm supun profesorii și elevii unui stres suplimentar, motiv pentru care orice inițiativă care vine să rezolve măcar o parte din problemă e binevenită. Suntem bucuroși că ne-am putut alătura organizatorilor acestui curs și că datorită sprijinului nostru mii de profesori  vor beneficia de noi metode de lucru pe care le vor implementa la clasă” a declarat Harri Kiiski, director general al Azomureș.

Profesorii vor avea acces la training-uri online pentru reducerea stresului și construirea rezilienței emoționale. Trainingul va fi gratuit, la standarde internaționale. Inițiatoarea programului este Simona Baciu, autoarea cărții „Profesorul din tine”.

Programul “Profesori fericiți pentru România” va începe în 3 noiembrie și se derulează pe parcursul întregului an școlar. Fiecare grupă de profesori va beneficia de cinci sesiuni online live, studiu individual ghidat pe o platformă digitală și întâlniri online cu grupuri de reflecție.

Programul va fi implementat național. Prima sesiune se va desfășura în paralel în Cluj și Mureș, cu 60 de profesori, urmând ca în fiecare lună să se dea startul și în celelalte județe. Scopul programului este de a oferi profesorilor cursuri inovative, ce au la bază cercetarea în domeniul neuroștiinței. La sfârșitul programului, participanții vor primi certificate de absolvire ce vor include 25 de ore de teorie și practică.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telekom Romania lansează ediția a XI-a a programului „Bursele Telekom”

Articolul următor

Aplicație de mobilitate urbană, adoptată de transportul public din Cluj

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share