Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicație de mobilitate urbană, adoptată de transportul public din Cluj

Clujenii vor primi informaţii despre trasee și modificări, linii sau staţii noi, blocaje sau noutăţi despre abonamente direct dintr-o nouă aplicație informatică.

Prin intermediul noii aplicații de mobilitate urbană Tranzy – care integrează transportul public cu informații despre sistemul Cluj Bike – clujenii au acces la noutăţi sau alerte din trafic, în timp real. Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca va actualiza permanent informaţiile din secţiunea alerte și noutăţi.

Călătorii sunt informați cu privire la noi staţii de îmbarcare; abonamente; modificări de programe de circulaţie; suspendări, modificări sau activări de linii și trasee; suplimentări de mijloace de transport; noi linii de transport; blocaje temporare sau devieri de traseu.

Toate informaţiile legate de transportul public din Cluj-Napoca vor fi publicate în secţiunea alerte și noutăţi, astfel încȃt călătorii să-și poată planifica timpul în mod eficient.

În baza feedbackului primit de la utilizatorii înscriși în procesul de testare beta, aplicaţia va primi și alte funcţionalităţi ce deservesc călătorii și îmbunătăţesc experienţa călătoriilor cu mijloacele de transport în comun. Printre acestea se numără orarul general pentru fiecare traseu sau staţie, în mod individual.

Aplicaţia afișează minutele de sosire în staţie a mijloacelor de transport, în timp real; harta actualizată a staţiilor din oraș; detalii despre linii și rute optime în funcție de punctul de plecare ales; stațiile CTP din proximitatea zonei, numărul de biciclete Cluj Bike disponibile la închiriere, harta tuturor stațiilor Cluj Bike.

Ea mai conține distanța până la destinație, alerte și noutăţi despre transportul public din oraș, dar și cea mai apropiată stație pentru determinarea traseului optim de a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Azomureș și Herlitz vor susține profesorii fericiți

Articolul următor

Videochatul, printre cele mai profitabile afaceri chiar și în pandemie! Top 4 motive pentru care româncele aleg această meserie!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share