Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers – un startup digital & tech cu focus pe piața imobiliară

Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech și proiecte de consultanță în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

”Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formata din două elemente – data warehouse-ul care colectează informații din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituțiilor guvernamentale, și algoritmii de machine learning și inteligență artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Aceasta segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi”, a spus Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers.

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidențială a grupului Bog’Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operațiuni complet digitalizate.

”Se vorbește de câțiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferența în piață o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp și bani prin digitalizarea si automatizarea proceselor din cadrul companiilor.”, a spus Radu Gogoașă, cofondator The Mavers.

În acest mediu dinamic, unde este esențial pentru companii să analizeze în mod regulat modelul de afaceri existent al organizației, The Mavers propune sisteme inovatoare ce ajută la eficientizarea activităților și creșterea business-ului. Cu abilități la convergența dintre real estate și tehnologie, cei doi co-fondatori aduc claritate, perspectivă și oportunități transformatoare.

Alexandru Boghiu are o experiență de peste 10 ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, el a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania. Radu Gogoașă aduce experiența de investment în startup-uri de la Londra la Bucuresti, specializarea lui fiind în zona de product development.

Cu abilități la convergența dintre imobiliare și tehnologie, Alex și Radu își propun ca prin ajutorul datelor și a celor mai noi tehnologii să crească potențialul de inovare al companiilor din real estate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ionuț Țața va conduce clusterele IT din România

Articolul următor

O companie din Cluj primenește rețeaua de apă a Șimleului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Bootcamp FIX Cluj 2024 la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este gazda primei întâlniri din cadrul iterației noi, Bootcamp…
Citeste mai mult

Universitatea FITS

Festivalul Internaţional de Teatrul de la Sibiu și-a extins an de an domeniile în care excelează. În paralel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share