Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania se umple de supermarketuri

Mai multe localități din Transilvania și Banat au marcat în octombrie activări de unități ale unor mari rețele internaționale de retail.

În retailul alimentar din România au fost deschise 44 de magazine, cel mai mare număr de deschideri într-o lună din 2020, conform platformei de specialitate Retail FMCG. Carrefour România a inaugurat primul său Market din Timișoara, echipat exclusiv cu case self service, și un hipermarket în Brașov. Acesta din urmă este al 40-lea din rețeaua națională și al doilea din localitate.

Carrefour a mai deschis un Market la Galați și două Express la Iași și Oradea. Numărul total de magazine deschise în octombrie a fost de cinci unități. Supeco, rețea ce aparține Carrefour, a deschis un nou magazin în Timișoara, ajungând la o rețea națională de 28 de unități.

Mega Image a activat cinci magazine, dintre care patru unități Mega Image și una Shop&Go. Trei magazine au fost deschise în București, câte unul în Sibiu și Brașov. Compania belgiană are 822 magazine în România: 368 Mega Image și 454 Shop & Go.

Lidl a continuat investițiile pe piața locală prin inaugurarea a două noi magazine în Brașov și Otopeni, iar în Codlea (județul Brașov), o nouă unitate a înlocuit una mai veche. Profi, retailerul cu cea mai mare acoperire națională, a ajuns la 1.350 de supermarketuri în țară, iar Kaufland, la 35 de hipermarketuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O comună din Arad reduce taxele și impozitele în jumătate: „Revenim la nivelul taxelor din 2019”

Articolul următor

Produsele Universității de Științe Agricole Cluj, cu etichetă bio

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share