Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Stadionul Măgura, modernizat de Compania Națională de Investiții

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLDA) a aprobat completarea listei-sinteză cu 67 de complexuri sportive, dintre care trei în județul Sălaj.

Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului complexuri sportive, coordonat prin Compania Națională de Investiții (CNI), a fost modificată prin ordinul ministrului cu proiecte solicitate de autoritățile publice locale.

În urma completărilor și modificărilor, aceasta cuprinde 507 amplasamente. Proiectele noi vizate în Sălaj sunt în orașul Șimleu Silvaniei – reabilitarea și modernizarea Stadionului Măgura, dar și în localitățile Dragu – construire și botare de bază  sportivă și Hida – construire de bază sportivă.

Acestea se vor adăuga bazelor sportive deja programate în Zalău – Stadionul Dumbrava Nord, baza sportivă de pe str. Făgetului, Jibou – baze sportive la unitățile de învățământ Octavian Goga și Lucian Blaga, Șimleu Silvaniei – bază sportivă la Măgura, Lozna și Sărmășag.

Prin dosarul de candidatură depus la sediul UEFA, una din condiţiile asumate de către guvern a fost construirea şi modernizarea a 400 de terenuri de fotbal. Federaţia Română de Fotbal a transmis inițial către CNI 175 de amplasamente selectate în vederea construirii de baze sportive tip 1.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Workspace Studio lanseaza un shop online cu produse dedicate ergonomiei

Articolul următor

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share