Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bucureștiul își aduce tramvaie noi din țară, după exemplul din Ardeal

Compania Astra Vagoane Călători (AVC) Arad a prezentat într-un videoclip propunerea preliminară de design pentru viitoarele tramvaie Imperio ce vor fi livrate în capitală.

Producătorul de material rulant urmează să semneze contractul pentru 100 de tramvaie de 36 m. Asociația Metrou Ușor au surprins propunerea preliminară pentru designul tramvaielor noi din București, conform Club Feroviar. Modelul va avea șase uși duble de acces.

Designul e deosebit de restul tramvaielor Imperio care se livrează în alte orașe. Primăria Capitalei a selectat câștigătorul licitației: asocierea AVC – Qingdao Sifang. Contractul include piese de schimb, consumabile, servicii de punere în funcţiune și întreţinere, service şi remedierea defecţiunilor în perioada garanţiei.

Societatea de Transport Bucureşti va mai cumpăra și 40 de tramvaie noi de 18 m. Compania de Transport Public Cluj-Napoca a pus în circulație primele patru garnituri noi de tramvai fabricate în România, din comanda de 24 de unități către AVC. Producătorul a mai livrat tramvaie noi în orașul de origine și în Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bihorul, în topul clasamentelor turistice în perioada 01.01 – 30.09.2020

Articolul următor

BT și UBB vor face din Cluj un oraș inteligent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share