Antreprenori Slider Ultimele stiri

Employer Branding în an de pandemie – Beneficii pentru angajați în era COVID-19 și a muncii de acasă

Dacă ar fi să descriem procesul de recrutare și retenție în 3 cuvinte, am spune: incertitudine, migrare, impas. În condiții deja dificile, pandemia a complicat și mai mult lucrurile. Evoluția constantă a beneficiilor extra-salariale și nevoia de adaptare și revoluționare, această perioadă a determinat și mai mult schimbarea regulilor jocului.

În acest context, angajații sunt din ce în ce mai afectați de lipsa unei delimitări fizice între programul de muncă și timpul liber. Interacțiunea cu colegii, cafeaua de dimineață, brainstorming-urile care îi întruneau pe toți, sunt doar câteva dintre lipsurile acestei perioade și care își pun amprenta asupra eficienței, a gradului de motivare și a sentimentului de apartenență la o echipă. Concluzia resimțită de foarte mulți dintre noi este că ecranul laptopului nu reușește să capteze energia și emoția de la birou.

Cum arată ziua de muncă a angajatului român în 2020?

Dacă inițial tranziția spre munca de acasă a fost privită cu optimism, ulterior a ajuns să marcheze insuficiențe pe care majoritatea le trăim. De la înlocuirea ritualului sacru al servirii cafelei alături de colegi, până la glumele cordiale la care ne amuzam cu toții, aceste lucruri sunt amintiri lăsate la începutul anului.

Acum, ne trezim și parcurgem drumul de la pat spre birou. Da, economisim timpul petrecut în trafic, ne simțim în siguranță, însă majoritatea avem nevoie de un cadru organizat. Planul de muncă de la 9 la 6, la birou, a fost eradicat și a venit cu provocarea organizării la nivel individual. Ne lipsește interacțiunea și suntem afectați de limita socială. E de la sine înțeles că aceste neajunsuri contribuie semnificativ la nivelul de stress, de aceea în momentul de față, investiția în employer branding este una foarte important.

Cum employer brandingul nu mai înseamnă doar facilități de care angajatul se poate bucura la birou, Consiergo, prima companie românească de tip concierge, a dezvoltat un pachet de servicii, nou și unic în România: EmployeeCare by Consiergo. Conceptul este destinat companiilor și bazat pe nevoile cu care se confruntă angajații în contextul actual.

Consiergo și-a câștigat aprecierea clienților în cei 10 ani de activitate, având în portofoliu companii bancare, financiare, IT sau din industria farmaceutică de renume. Are peste 150 de furnizori de top din toate domeniile și o serie impresionantă de parteneri străini și oferă o gamă variată de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casă & Administrativ, Recomandări Medicale şi Turism & Evenimente.

Cum facilitează serviciile de concierge viața angajaților?

Pornid de la stilul de viață al angajaților, conținutul acestui pachet a fost gândit ca să ofere un sprijin constant, nelimitat, indiferent de cerinţe. Alegând aceste servicii, creezi valoare atât pentru companie, cât şi pentru angajaţi – le salvezi timpul, banii şi le îmbunătăţeşti echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională. Serviciile EmployeeCare cuprind:

Familie și casă: 2 ore libere sunt o adevărată comoară pentru o zi în care nu mai trebuie să ducem mașina la service sau să ne facem aprovizionarea. Da, trebuie făcute aceste lucruri, dar pot fi făcute de altcineva. În plus, parcă problemele casnice precum o țeavă spartă sau de electricitate scad în gravitate când știi că ai pe cine să te bazezi să le rezolve.

Suportul pentru vârstnici: Când ne gândim la părinții sau bunicii noștri, facem orice să îi știm bine și în siguranță. Le suntem recunoscători pentru că ne-au oferit totul, iar acum este rândul nostru să avem grijă de ei. EmployeeCare by Consiergo asigură servicii de livrare mâncare şi medicamente, testări la domiciliu, recomandări medicale, recrutare personal de îngrijire, recomandări cămine pentru vârstnici sau transfer auto.

Îngrijirea copiilor şi educaţie: Nevoile și dezvoltarea copiilor noştri sunt mereu pe primul loc, fie că vorbim de acces la experţi din educaţie pentru şcolile locale sau internaţionale, profesori pentru meditaţii sau hobby, bone, psihologi, medici pediatri, sau chiar de dezvoltarea unui plan customizat de activitate pentru timpul liber. Cu toții ne dorim să le oferim cele mai bune opțiuni viitoarei generații.

Servicii premium: Angajaţii vor simţi că fac parte dintr-un club VIP atunci când vor beneficia de asistenţă la aeroport sau servicii de management la destinaţie – achiziţie bilete de avion, identificare cazări şi rezervări.

Cum se reflectă beneficiile EmployeeCare by Consiergo în rândul companiilor?

Diferențierea pe piața muncii și aprecierea angajaților sunt doar două dintre dezideratele pe care orice companie le are și care sunt îndeplinite cu ajutorul EmployeeCare. Pe lângă acestea, este o cale uşoară şi integrată de a oferi beneficii care contează cu adevărat. Angajaţii şi familiile lor se vor bucura de ajutor, de siguranţă şi de o stare mai bună, fapt care impactează în mod direct productivitatea şi rata de retenţie, dar mai ales sentimentul de apartenenţă la o echipă care îi respectă şi apreciază cu adevărat.

Cel mai important lucru? Siguranţa de a beneficia de un sprijin constant e perceput ca o plus-valoare de către orice angajat din companie.

Cum poți avea acces la EmployeeCare by Consiergo?

Ia legătura cu echipa Consiergo și dă-ne câteva detalii despre companie și stilul de viață al angajaților pentru a identifica cel mai potrivit pachet. Accesează pagina EmployeeCare by Consiergo pentru detalii.

Related posts

Excedent bugetar de 13 milioane de lei la Alba Iulia. Cum vrea Primăria să cheltuie banii

Papuc Irina

Ciserom, fabrica din Sebes care incalta de aproape un secol Europa

Stefana Muresan

Produsele de Cluj vor fi livrate în toată România

Nora Dumitrescu

Producătorul de mobilă Bucin Mob din Reghin, investiții de 1,8 mil. euro din fonduri europene

Stefana Muresan

Peste 27 km de drum județean vor fi reabilitați în Țara Lăpușului. Contract de peste 68 milioane lei atribuit asocierii Dimex 2000 – Explan

redactia

BT și Fondul European de Investiții, finanțări cu garanții europene pentru IMM-uri în valoare de 100 de mil. de euro

Stefana Muresan

Sibienii de la SC Constructii SA vor repara drumurile din Vâlcea. Contract de peste 15 milioane de euro

redactia

10 paturi de terapie intensivă avansată date în folosință la Clinica de Cardiologie, din cadrul SCJU Târgu Mureș

Ligia Voro

Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi eligibilă pentru cofinanţare din fonduri europene

redactia

Orașul în care companiile private investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul ”SMART City” din România

Stefana Muresan

Tiger Someș a demarat recrutările de început de an

Nora Dumitrescu

Afaceri finanțate din banii Europei pentru ardelenii întorși din străinătate

Nora Dumitrescu

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Stefana Muresan

Pasaj rutier subteran şi reabilitarea Podului Dacia, două proiecte noi ale Primăriei Oradea

Stefana Muresan

Pandemia accelerează deciziile marilor orașe cu privire la limitarea traficului și extinderea spațiului pentru bicicliști și pietoni

Ionut Oprea

Cum se obține energia electrică și care este viitorul său?

A. I.

Interes ridicat față de Axa prioritară 1 a Regio-POR 2014-2020 pentru finanțarea unor activități de cercetare-dezvoltare-inovare

Stefana Muresan

5 abilități esențiale pentru viitor dezbătute la ediția a III-a a Conferinței Arhitecții Educației!

redactia

BNR lansează o monedă din argint cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înființarea Universității de Vest din Timișoara

Papuc Irina

Oradea va fi pentru șapte zile „Orașul Faptelor Bune”

Traian Dan

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Poluatorul industrial al Someșului, amendat cu 25.000 de euro

Nora Dumitrescu

Facultățile clujene – reduceri la săli fitness, cabinete medicale sau şcoli de şoferi ca să atragă studenţi

Stefana Muresan

Leave a Comment