Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Employer Branding în an de pandemie – Beneficii pentru angajați în era COVID-19 și a muncii de acasă

Dacă ar fi să descriem procesul de recrutare și retenție în 3 cuvinte, am spune: incertitudine, migrare, impas. În condiții deja dificile, pandemia a complicat și mai mult lucrurile. Evoluția constantă a beneficiilor extra-salariale și nevoia de adaptare și revoluționare, această perioadă a determinat și mai mult schimbarea regulilor jocului.

În acest context, angajații sunt din ce în ce mai afectați de lipsa unei delimitări fizice între programul de muncă și timpul liber. Interacțiunea cu colegii, cafeaua de dimineață, brainstorming-urile care îi întruneau pe toți, sunt doar câteva dintre lipsurile acestei perioade și care își pun amprenta asupra eficienței, a gradului de motivare și a sentimentului de apartenență la o echipă. Concluzia resimțită de foarte mulți dintre noi este că ecranul laptopului nu reușește să capteze energia și emoția de la birou.

Cum arată ziua de muncă a angajatului român în 2020?

Dacă inițial tranziția spre munca de acasă a fost privită cu optimism, ulterior a ajuns să marcheze insuficiențe pe care majoritatea le trăim. De la înlocuirea ritualului sacru al servirii cafelei alături de colegi, până la glumele cordiale la care ne amuzam cu toții, aceste lucruri sunt amintiri lăsate la începutul anului.

Acum, ne trezim și parcurgem drumul de la pat spre birou. Da, economisim timpul petrecut în trafic, ne simțim în siguranță, însă majoritatea avem nevoie de un cadru organizat. Planul de muncă de la 9 la 6, la birou, a fost eradicat și a venit cu provocarea organizării la nivel individual. Ne lipsește interacțiunea și suntem afectați de limita socială. E de la sine înțeles că aceste neajunsuri contribuie semnificativ la nivelul de stress, de aceea în momentul de față, investiția în employer branding este una foarte important.

Cum employer brandingul nu mai înseamnă doar facilități de care angajatul se poate bucura la birou, Consiergo, prima companie românească de tip concierge, a dezvoltat un pachet de servicii, nou și unic în România: EmployeeCare by Consiergo. Conceptul este destinat companiilor și bazat pe nevoile cu care se confruntă angajații în contextul actual.

Consiergo și-a câștigat aprecierea clienților în cei 10 ani de activitate, având în portofoliu companii bancare, financiare, IT sau din industria farmaceutică de renume. Are peste 150 de furnizori de top din toate domeniile și o serie impresionantă de parteneri străini și oferă o gamă variată de servicii premium de concierge, din domenii precum: Business & Personal, Lifestyle & Wellness, Casă & Administrativ, Recomandări Medicale şi Turism & Evenimente.

Cum facilitează serviciile de concierge viața angajaților?

Pornid de la stilul de viață al angajaților, conținutul acestui pachet a fost gândit ca să ofere un sprijin constant, nelimitat, indiferent de cerinţe. Alegând aceste servicii, creezi valoare atât pentru companie, cât şi pentru angajaţi – le salvezi timpul, banii şi le îmbunătăţeşti echilibrul dintre viaţa personală şi cea profesională. Serviciile EmployeeCare cuprind:

Familie și casă: 2 ore libere sunt o adevărată comoară pentru o zi în care nu mai trebuie să ducem mașina la service sau să ne facem aprovizionarea. Da, trebuie făcute aceste lucruri, dar pot fi făcute de altcineva. În plus, parcă problemele casnice precum o țeavă spartă sau de electricitate scad în gravitate când știi că ai pe cine să te bazezi să le rezolve.

Suportul pentru vârstnici: Când ne gândim la părinții sau bunicii noștri, facem orice să îi știm bine și în siguranță. Le suntem recunoscători pentru că ne-au oferit totul, iar acum este rândul nostru să avem grijă de ei. EmployeeCare by Consiergo asigură servicii de livrare mâncare şi medicamente, testări la domiciliu, recomandări medicale, recrutare personal de îngrijire, recomandări cămine pentru vârstnici sau transfer auto.

Îngrijirea copiilor şi educaţie: Nevoile și dezvoltarea copiilor noştri sunt mereu pe primul loc, fie că vorbim de acces la experţi din educaţie pentru şcolile locale sau internaţionale, profesori pentru meditaţii sau hobby, bone, psihologi, medici pediatri, sau chiar de dezvoltarea unui plan customizat de activitate pentru timpul liber. Cu toții ne dorim să le oferim cele mai bune opțiuni viitoarei generații.

Servicii premium: Angajaţii vor simţi că fac parte dintr-un club VIP atunci când vor beneficia de asistenţă la aeroport sau servicii de management la destinaţie – achiziţie bilete de avion, identificare cazări şi rezervări.

Cum se reflectă beneficiile EmployeeCare by Consiergo în rândul companiilor?

Diferențierea pe piața muncii și aprecierea angajaților sunt doar două dintre dezideratele pe care orice companie le are și care sunt îndeplinite cu ajutorul EmployeeCare. Pe lângă acestea, este o cale uşoară şi integrată de a oferi beneficii care contează cu adevărat. Angajaţii şi familiile lor se vor bucura de ajutor, de siguranţă şi de o stare mai bună, fapt care impactează în mod direct productivitatea şi rata de retenţie, dar mai ales sentimentul de apartenenţă la o echipă care îi respectă şi apreciază cu adevărat.

Cel mai important lucru? Siguranţa de a beneficia de un sprijin constant e perceput ca o plus-valoare de către orice angajat din companie.

Cum poți avea acces la EmployeeCare by Consiergo?

Ia legătura cu echipa Consiergo și dă-ne câteva detalii despre companie și stilul de viață al angajaților pentru a identifica cel mai potrivit pachet. Accesează pagina EmployeeCare by Consiergo pentru detalii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Constructorul Athos Com a extins drumurile forestiere de pe Meseș

Articolul următor

Donație de mânere antimicrobiene pentru spitalele din prima linie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share