Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul Athos Com a extins drumurile forestiere de pe Meseș

Compania sălăjeană de construcții Athos Com a terminat lucrările de modernizare a rețelei de drumuri forestiere din zona Zalăului, proiect de 1,6 milioane de euro.

Autoritățile locale au efectuat procedura de recepție la obiectivul de investiții pentru modernizarea și extinderea rețelei de drumuri forestiere din municipiu, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), în valoare de 7,9 milioane de lei.

În cadrul acestui proiect au fost executate lucrări pe o lungime totală de 15,3 km, dintre care pe 13,4 km modernizarea drumurilor existente și pe 1,9 km lucrări de extindere.

Principalele lucrări au constat în amenajarea drumurilor rutiere și execuție dispozitive de scurgere a apelor, podețe, platforme încrucișate, platforme de depozitare, borne kilometrice și hectometrice, indicatoare pentru orientarea și reglementarea circulației.

Tronsoanele pe care au fost efectuate lucrări de modernizare și extindere sunt drumurile auto forestiere Meseș Cabana Pionierilor – 5,8 km, Meseș II – 4,2 km (din care 1,4 km drum nou), Aghireș Cățelușa – 5,3 km (0,5 km drum nou).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Britanicii de la Endava înrolează 100 de IT-iști în România

Articolul următor

Employer Branding în an de pandemie - Beneficii pentru angajați în era COVID-19 și a muncii de acasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share