Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Britanicii de la Endava înrolează 100 de IT-iști în România

Compania de software britanică prezentă cu șapte centre de livrare are disponibile peste 90 de posturi pentru țara noastră, printre orașe figurând Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Târgu-Mureș.

“Din octombrie, am deschis un număr și mai mare de posturi în toate centrele noastre, pentru a susține evoluția proiectelor pe care le dezvoltăm atât pentru clienții existenți cât și pentru proiecte viitoare. Această nevoie vine ca răspuns la creșterea accelerată a cererii de soluții în zona de evoluție digitală, pe toate verticalele importante de business pe care le deservim” a declarat Horea Străuț, Regional Head of People Development and Recruitment.

Compania a înregistrat o creștere a numărului de locuri de muncă în această perioadă de toamnă, ca urmare a unei evoluții în zona serviciilor de digitizare la nivel global. Aproape toți dintre angajați au posibilitatea să lucreze de acasă. Activitățile de recrutare au loc acum exclusiv online.

Sunt căutați dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software. Programele disponibile pentru juniori acoperă orașe ca Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Pitești.

Endava înregistra în noiembrie o capitalizare bursieră de 3,6 miliarde dolari la Bursa din New York. Grupul avea 6.624 de angajați, în iunie. Principalii săi competitori din Cluj sunt NTT DATA Romania, Cognizant Softvision, Betfair Romania Development și Iquest Technologies.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BT și UBB vor face din Cluj un oraș inteligent

Articolul următor

Constructorul Athos Com a extins drumurile forestiere de pe Meseș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share