Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luni se deschide parcarea supraetajată de pe strada Brașovului cu 395 de locuri

Începând de luni, 9 noiembrie 2020, ora 10:00, parcarea supraetajată de pe strada Brașovului din Oradea va fi pusă la dispoziția cetățenilor. Aceasta va putea fi utilizată gratuit în primele 90 de zile de la deschidere.

Situată între Spitalul Militar și magazinul Crișul, parcarea de pe str. Brașovului este prevăzută cu 395 de locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafața utilă ajunge la 7.740 mp.

Construcția are șase niveluri supraterane: 1/2 demisol, parter, trei etaje şi o terasă. La etajul 2, este prevăzut un acces pietonal, printr-o pasarelă peste strada Braşovului, care a fost conectată cu magazinul Crişul. Costurile pasarelei au fost suportate de către firma care administrează centrul comercial.

Parcarea are șase niveluri

Intrarea și ieșirea din parcare se fac din strada Brașovului, prin două benzi suplimentare. Accesul pietonal la parcare este dinspre strada Brașovului, prin intermediul a două intrări, ambele dotate cu câte un ascensor având o capacitate de 8 persoane. Funcțional, parcarea este împărțită în 11 sectoare corespunzătoare fiecărui seminivel, unul fiind la demisol, celelalte la parter, etaje și terasă. La nivelul parter este prevăzut punctul de control și barierele pentru intrare-ieșire.

Valoarea lucrărilor a fost de 16,079 milioane lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din surse proprii de către Administrația Domeniului Public SA Oradea. ADP a predat imobilul către municipalitate, iar în aceste zile construcţia a primit și autorizaţia de securitate la incendiu necesară funcționării şi poate fi deschisă accesului publicului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fonduri europene pentru creșterea accesibilității în Zona Metropolitană Oradea

Articolul următor

Universitarii clujeni au modernizat Campusul Danubius

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share