București Real Estate Slider Ultimele stiri

CBRE preia administrarea clădirilor  Campus 6.2 și Campus 6.3

Compania CBRE a fost desemnată de către dezvoltatorul Skanska să asigure servicii de property management pentru clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3, amplasate în zona de centru-vest a Bucureștiului. Cele două proiecte totalizează 38.000 mp și cresc portofoliul administrat de CBRE în România la aproximativ 840.000 mp de spații de birouri și centre comerciale, consolidând poziția companiei de lider pe segmentul de property management.

Clădirile Campus 6.2 și Campus 6.3  au printre chiriași companii de top din domeniile financiar, IT și leisure, precum  Société Générale, Microsoft și World Class. Campus 6 a fost gândit ca un complex de birouri destinat comunității tech, în care să își poată desfășura activitatea și socializa laolaltă oameni creativi, curioși și îndrăzneți. Campus 6.3 a fost livrată în luna octombrie a acestui an, iar Campus 6.2 urmează să fie livrată in primul trimestru din 2021.

„Standardele ridicate care definesc proiectele din portofoliul Skanska și sunt un etalon în industrie stau la baza Campus 6.2 și 6.3. Pentru noi, confortul utilizatorilor clădirilor și siguranța lor sunt prioritare, iar o recunoaștere a eforturilor noastre în această direcție o reprezintă precertificarea WELL Silver pentru Campus 6.2 și 6.3 și totodată certificarea lor cu WELL Health-Safety Rating, care este în curs – ambele fiind premiere în România. CBRE, care mai administrează și alte clădiri livrate de noi, a demonstrat că împărtășește aceste valori, drept urmare pasul făcut astăzi este unul natural. Continuăm, împreună cu partenerii și clienții noștri, să susținem activ crearea și dezvoltarea de comunități durabile, adaptate la noua realitate”, a declarat Anne-Marie Diaconu, Leasing & Asset Director Skanska Property România.

Alături de cele două clădiri menționate, din proiectul Campus 6 face parte și clădirea Campus 6.1, finalizată și administrată, de asemenea, de CBRE. La finalizare, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de peste 81.000 mp.

„Am observat în ultimele luni cât de importantă este comunitatea din care facem parte, toate studiile demonstrând că lipsa socializării între colegii este principalul aspect care ne lipsește atunci când lucrăm de acasă. Angajații au așteptări tot mai mari legate de biroul în care lucrează, de la măsurile de sănătate și siguranță până la atmosfera creată în clădiri. Încrederea acordată de Skanska ne motivează să continuăm dezvoltarea comunității din cadrul proiectului Campus 6, care devine treptat o destinație pentru peste 5.000 de oameni”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

În România, departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat la finele anului 2013 iar în prezent totalizează aproximativ 840.000 mp desfășurați în 8 orașe importante, printre care se numără clădirile de birouri Campus 6.1, Timpuri Noi Square, AFI Victoriei Plaza (anterior Aviatorilor 8), AFI Park Floreasca (anterior Floreasca Business Park), AFI Lakeview, Green Gate, Victoria Park, ONE Tower și centre comerciale precum Sun Plaza București, VIVO! Cluj-Napoca, VIVO! Constanța, Shopping City Suceava.

Related posts

Clujul face jocurile la bursă. Radu Hanga, ales pe patru ani

Nora Dumitrescu

Gran Via finalizează Timișoara 58

Papuc Irina

Guvernul a adoptat studiul de fundamentare pentru Autostrada Comarnic-Brașov

Ligia Voro

Cea mai bună universitate din România. UBB detronează Universitatea Bucureşti

redactia

Locuitori Oradiei, Sibiului, Clujului și Târgu Mureșului, în Naționala de Reciclare

Traian Dan

ICON Business Advisor modelează piața regională de energie

Stefana Muresan

Colectarea selectivă a deșeurilor se extinde în tot Brașovul

Papuc Irina

ROMGAZ, posibilități de colaborare pe proiectele TANAP și TAP

redactia

Start-Up Nation: Concurenţă de 3,3 pe un loc pentru finanţările nerambursabile de la stat

redactia

Administrația Fondului de Mediu a lansat Programul Rabla Clasic

Traian Dan

CCIFER decernează Premiile 2017 pentru inovație, antreprenoriat și responsabilitate socială

Stefana Muresan

Producție în creștere a Romgaz, prin punerea în exploatare a sondei 77 Rosetti

Ligia Voro

Canadienii de la Maple Bear deschid grădinițe în serie în Ardeal

Nora Dumitrescu

Să ne imaginăm ce vor aduce următoarele decenii, extrapolând de la realizările din prezent-Alexander Simionescu, RTR

Nicolae Pop

Afacerea de familie Agro Radu din Păuleşti, vânzări de circa 6 milioane euro

Stefana Muresan

Standard8: 10 ani de PR și marketing la Sibiu

Papuc Irina

Reţeta profitului, la fabricile de medicamente din Mureş

Stefana Muresan

Cercetarea în România: cum pot fi atrase mai multe fonduri. Sistemul național de CDI are nevoie de o amplă evaluare și de o nouă strategie

Ion Surdu

Raport BVB: Indici în creștere și apatie pe piața secundară în 2019

Ligia Voro

Lista măsurilor fiscal-bugetare anunţate de ministrul Economiei

redactia

Buget de 13 miliarde de lei pentru transporturi, din care 8 miliarde pentru investiții

redactia

Calitate, responsabilitate și integritate în Rotary 2241

Ligia Voro

P3 A ACHIZIȚIONAT UN TEREN DE 16 HECTARE PENTRU UN NOU PARC ÎN NORD VESTUL BUCUREȘTIULUI

redactia

Cu cine vom conduce Consiliul Uniunii Europene?!

Ligia Voro

Leave a Comment