Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CBRE preia administrarea clădirilor  Campus 6.2 și Campus 6.3

Compania CBRE a fost desemnată de către dezvoltatorul Skanska să asigure servicii de property management pentru clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3, amplasate în zona de centru-vest a Bucureștiului. Cele două proiecte totalizează 38.000 mp și cresc portofoliul administrat de CBRE în România la aproximativ 840.000 mp de spații de birouri și centre comerciale, consolidând poziția companiei de lider pe segmentul de property management.

Clădirile Campus 6.2 și Campus 6.3  au printre chiriași companii de top din domeniile financiar, IT și leisure, precum  Société Générale, Microsoft și World Class. Campus 6 a fost gândit ca un complex de birouri destinat comunității tech, în care să își poată desfășura activitatea și socializa laolaltă oameni creativi, curioși și îndrăzneți. Campus 6.3 a fost livrată în luna octombrie a acestui an, iar Campus 6.2 urmează să fie livrată in primul trimestru din 2021.

„Standardele ridicate care definesc proiectele din portofoliul Skanska și sunt un etalon în industrie stau la baza Campus 6.2 și 6.3. Pentru noi, confortul utilizatorilor clădirilor și siguranța lor sunt prioritare, iar o recunoaștere a eforturilor noastre în această direcție o reprezintă precertificarea WELL Silver pentru Campus 6.2 și 6.3 și totodată certificarea lor cu WELL Health-Safety Rating, care este în curs – ambele fiind premiere în România. CBRE, care mai administrează și alte clădiri livrate de noi, a demonstrat că împărtășește aceste valori, drept urmare pasul făcut astăzi este unul natural. Continuăm, împreună cu partenerii și clienții noștri, să susținem activ crearea și dezvoltarea de comunități durabile, adaptate la noua realitate”, a declarat Anne-Marie Diaconu, Leasing & Asset Director Skanska Property România.

Alături de cele două clădiri menționate, din proiectul Campus 6 face parte și clădirea Campus 6.1, finalizată și administrată, de asemenea, de CBRE. La finalizare, complexul Campus 6 va cuprinde patru clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de peste 81.000 mp.

„Am observat în ultimele luni cât de importantă este comunitatea din care facem parte, toate studiile demonstrând că lipsa socializării între colegii este principalul aspect care ne lipsește atunci când lucrăm de acasă. Angajații au așteptări tot mai mari legate de biroul în care lucrează, de la măsurile de sănătate și siguranță până la atmosfera creată în clădiri. Încrederea acordată de Skanska ne motivează să continuăm dezvoltarea comunității din cadrul proiectului Campus 6, care devine treptat o destinație pentru peste 5.000 de oameni”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

În România, departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat la finele anului 2013 iar în prezent totalizează aproximativ 840.000 mp desfășurați în 8 orașe importante, printre care se numără clădirile de birouri Campus 6.1, Timpuri Noi Square, AFI Victoriei Plaza (anterior Aviatorilor 8), AFI Park Floreasca (anterior Floreasca Business Park), AFI Lakeview, Green Gate, Victoria Park, ONE Tower și centre comerciale precum Sun Plaza București, VIVO! Cluj-Napoca, VIVO! Constanța, Shopping City Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clădirile de birouri boutique din București atrag chiriași și tranzacții

Articolul următor

MPR Partners este membru al Consiliului Național de Transformare Digitală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share