Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MPR Partners este membru al Consiliului Național de Transformare Digitală

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a fost selectată dintr-un număr de peste 600 de aplicanți drept membru al Consiliului Național de Transformare Digitală, organ consultativ ce se dorește a fi liantul între societatea civilă și Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) în ceea ce privește transformarea digitală a României.

ADR este autoritatea de stat cu rol principal în transformarea digitală a României. Prin activitatea sa, ADR va implementa fluxuri digitale în activitățile instituțiilor publice.

„În această perioadă în care tehnologia a dobândit o importanță covârșitoare, este cu atât mai important să ne asigurăm că folosim la capacitate optimă soluțiile existente și cu atât mai mult, să fim în permanentă căutare de metode de îmbunătățire a acestora. În acest sens, suntem bucuroși să fim parte a CNTD și să participăm activ la atingerea obiectivelor, în folosul tuturor celor implicați”, a declarat Alina Popescu, partener fondator al MPR Partners.

Consiliul Național de Transformare Digitală (CNTD) a fost conceput ca o agora digitală care își propune să contribuie la dezvoltarea tehnologică, economică și socială a României. Activitatea CNTD se desfășoară în scopul susținerii și facilitării activității ADR, pentru atingerea obiectivelor acesteia. CNCD se va organiza în grupuri de lucru tematice, cele propuse fiind Interoperabilitate, Cloud guvernamental, Identitate electronică, Transformare digitală, AI și Big Data, Competențe digitale și Facturare electronică. Evenimentul de lansare al CNTD a avut loc online, la sfârșitul lunii octombrie.

Cristina Crețu, consultant senior în protecția datelor și tehnologie – MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații

Echipa implicată în activitățile CNTD din partea MPR Partners este coordonată de Alina Popescu, avocat asociat fondator și de Cristina Crețu, consultant senior în protecția datelor și tehnologie, și este formată din Daniel Alexie, avocat colaborator coordonator, Flavia Ștefura, avocat colaborator senior și Laura Dinu, avocat colaborator.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE preia administrarea clădirilor  Campus 6.2 și Campus 6.3

Articolul următor

Expo-conferința GoTech World începe mâine. Vezi mai multe detalii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share