Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expo-conferința GoTech World începe mâine. Vezi mai multe detalii

Cea de-a IX-a ediție a celei mai ample expo-conferințe de business din Europa Centrală și de Est care se desfășoară online, GoTech World, are loc pe 11 și 12 noiembrie, unde participă peste 16.000 de profesioniști din industrii precum: retail, IT, cybersecurity și marketing.

 

Participanții sunt așteptați, în mediul online, pe 11 noiembrie, începând cu ora 09:30, atunci când are loc deschiderea oficială a evenimentului la care vor participa E.S. Klaus Iohannis, Președintele României, Sabin Sărmaș, Președintele Autorității pentru Digitalizarea României, și Alexandru Măxineanu, Project Manager GoTech World.

Ceremonia de deschidere a evenimentului va putea fi urmărită live pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. GoTech World este, pe lângă un eveniment online care atrage un număr impresionant de profesioniști, companii și speakeri, și o expozitie digitală în care sunt prezentate inovațiile a peste 90 de companii globale.

Anul acesta, organizatorii evenimentului aduc pe scena digitală peste 100 de experți de calibru internațional, printre care se numără și fostul director de la Cambridge Analytica, Head Cyber Defence Section de la NATO, cercetători de la MIT, directori executivi și vicepreședinți de la companii precum PwC, McAfee, Microsoft, Amazon, Comisia Europeană sau H&M.

GoTech World aduce în 2020 o noutate în industria evenimentelor: Business Transformation Stage, o scenă dedicată exclusiv demo-urilor de soluții digitale. Zona expozițională este o replică fidelă a unei expoziții offline, însă dezvoltată cu ajutorul tehnologiei 3D, acolo participanții vor putea interacționa oricând cu expozanții companiilor multinaționale și locale și își pot descărca proiectele disponibile la standuri, toate acestea fiind posibile live, pe tot timpul evenimentului.

 

Sneak-Peaks: Ce poți descoperi la GoTech World 2020: The New Reality?

2020: Securitate și confidențialitate pe fundalul unei crize globale 

Sesiunea este prezentată de către Raj Samani, Chief Scientist la McAfee, care este un cunoscut expert internațional în cybersecurity, el a ajutat mai multe agenții guvernamentale în cazurile de criminalitate cibernetică și este, în prezent, consilier special la Centrul European de Criminalitate Cibernetică (EC3 / EUROPOL).

 

Cum Big Data și Facebook au alterat democrația 

Pe 12 noiembrie, Brittany Kaiser, fost director la Cambridge Analytica și unul din protagoniștii documentarului ,,The Great Hack” difuzat pe platforma Netflix, urcă pe scena GoTech World. Kaiser vorbește despre folosirea datelor personale ca metode de manipulare și influențare a publicului, despre importanța protejării datelor și despre experiența sa la Cambridge Analytica.

 

Viitorul puterii de calcul – Cum supercomputerele, Quantum și Cloud fac din lumea noastră un loc mai bun 

Pascal Huijbers, Chief Technology Officer (CTO) la Fujitsu pentru Europa de Vest prezintă o sesiune despre noile tehnologii și datele digitale alimentate de noi tipuri de putere de calcul care schimbă lumea și societatea. Pascal este recunoscut la nivel global ca autor, podcaster (Tech4Good) și speaker la conferințe internaționale. El se concentrează pe strategiile de IT, inovare și impactul tehnologiei asupra afacerilor și societății.

Pentru profesioniștii interesați să participe la GoTech World, accesul se face prin înregistrarea online pe platforma www.online.gotech.world. Pentru noutăți, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.online.gotech.world

Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld

Facebook Event – GoTech World 2020: The New Reality

 

Partenerii GoTech World 2020: The New Reality sunt:

ING Bank România  – Main Partner

 

Stage Partners:

Dell Technologies – Business Transformation

certSIGN – Cybersecurity

Trencadis – IT Ops

TikTok – Digital Marketing

Carrefour Romania – Retail & E-commerce

Ubisoft – DevOps

Cognizant Softvision – Java

 

Networking Partner:

Huawei Romania – Infrastructure Solutions

Verifone – Development Solutions

Moldova IT Park – Technology Park

EA Games – Tech & Entertainment

 

Digital Transformers: Netwrix, EPAM Systems, Asseco SEE, Digi, Luxoft, SonicWall, SPARK, Bitdefender, Bigstep, ENGIE, Romanian Business Consult, Realworld Systems, Endava, High-Tech Systems&Software, ESET, MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații, Woobble, IRIS, Postis, Konica Minolta, OPPO, SoftOne, Crayon, eSolutions, Qualys, Magurele Science Parc, Viva Telecom, White Image.

 

Groupe Renault – Car Partner

Nespresso – Coffee Partner

IQOS – Experience Partner

foodpanda – Food Partner

 

Media Partners: DIGI 24, DIGI FM, AGERPRES

 

Despre UNIVERSUM

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MPR Partners este membru al Consiliului Național de Transformare Digitală

Articolul următor

Garaje inteligente pentru biciclete la Cluj

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share