București Real Estate Slider Ultimele stiri

Prima închiriere online a unui depozit: Green Net – în Chitila Logistics Hub

Compania de cosmetice Green Net devine chiriașul Globalworth și Global Vision în Chitila Logistics Hub.

Compania de cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice Green Net își derulează deja activitatea în spațiul pus la dispoziție în Chitila Logistics Hub. Este vorba despre o suprafață totală de 2.500 de metri pătrați – birouri și spații de depozitare.

Prima unitate din parcul logistic dezvoltat de Globalworth și Global Vision în Chitila a fost finalizată și predată la începutul lunii septembrie.

Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital Globalworth: “Pandemia a accelerat un trend care era deja adoptat de Globalworth: dezvoltarea tehnologiei și a digitalizării. Facem asta deja de mulți ani în toate clădirile noastre de birouri și ne bucurăm să implementăm soluții de eficientizare a noilor tehnologii și pentru Globalworth Industrial, sub-brand-ul nostru de industrial și logistică. Această direcție ne-a ajutat ca procesul de închiriere a spațiului să se desfășoare online, ceea ce confirmă că alături de partenerul nostru, Global Vision, am construit o echipă puternică și un parc industrial strategic poziționat, cu toate dotările necesare pentru nevoile din prezent. Îi urăm bun venit în comunitatea noastră echipei Green Net și suntem convinși că acest parteneriat va fi unul de lungă durată!”

Chitila Logistics Hub este un depozit last-mile modern, de 23.1000 metri pătrați, executat la cele mai înalte standarde de calitate, bine conectat, poziționat la 10 minute de ieșirea pe Autostrada A1.

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision: “Suntem bucuroși că proiectul logistic last-mile dezvoltat în proximitatea Bucureștiului continuă să fie apreciat și să atragă chiriași. Mulțumim echipei Green Net pentru încredere și buna colaborare într-o perioadă provocatoare pentru tot mediul antreprenorial. Menționez că acest contract a fost agreat în urma unei interacțiuni majoritar digitale. Este o experiență inedită pentru noi să reușim să perfectăm condițiile comerciale ale unei închirieri prin intermediul conferințelor online. Din fericire, am dus la bun sfârșit negocierile și acum chiriașul nostru este prezent în spațiu, derulându-și activitatea din parcul dezvoltat de Global Vision și Globalworth. Acest nou contract validează potențialul comercial ridicat al hub-ului logistic de la Chitila”.

Chitila Logistics Hub va avea, la finalizarea întregului proiect, o suprafață totală închiriabilă de peste 77.000 mp, iar fazele II și III vor fi livrate la finalul anului viitor.

Green Net este o companie cu o experiență de peste 20 ani în domeniul importului și distribuției de produse cosmetice, dermato-cosmetice, suplimente alimentare și produse parafarmaceutice.

Andreea Gheorghiu, General Manager Green Net: „Compania Green Net a dorit să își extindă capacitatea de depozitare prin mutarea sediului logistic într-un spațiu nou, semnificativ mai mare, motiv pentru care am ales locația din parcul logistic Chitila Logistic Hub, dezvoltat de Global Vision și Globalworth.  Depozitul are amplasare strategică și este realizat în totalitate la standarde foarte ridicate de calitate, fiind încadrat in categoria A+, ceea ce certifică dotările de grad înalt. Dorim ca prin această schimbare să putem deservi un număr mai mare de clienți și să ne mărim capacitatea logistică, atât pentru importurile realizate din țările partenere, cât și pentru livrările interne. Având în vedere dotările noului centru logistic, suntem convinși că vom asigura servicii la cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu viziunea strategică a companiei”.

În Chitila Logistics Hub, depozitul last-mile de lângă București, mai sunt deja prezenți doi retaileri cunoscuți care au închiriat suprafețe de 4.500 și 12.000 de metri pătrați pentru diviziile lor de vânzări online. Pentru unul dintre aceștia, au fost amenajate două zone de temperatură controlată: de -22, respectiv -6 grade Celsius.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.

Related posts

MUREȘ: O nouă perspectivă. Unirii Park Residence

Ligia Voro

Fabrica de espressoare de cafea De’Longhi din Cluj caută 100 de angajaţi fără vechime şi cu studii gimnaziale

redactia

Șase facultăți de la Universitatea Oradea, reabilitate cu 30 de milioane de lei

Traian Dan

Compania din domeniul automotive Quin România angajează 100 de muncitori la Brașov

redactia

Cramele Recaș, donație de 88.000 de euro pentru susținerea spitalelor din Timișoara

Papuc Irina

Start-up orădean în domeniul IT, finanţat cu 7 milioane de dolari de Google

Traian Dan

Un nou transplant de cord la Institutul Inimii din Târgu-Mureș

Stefana Muresan

Încă un pas spre un centru de transport intermodal la Oradea

Ligia Voro

Marea Britanie deschide Consulat Onorific în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Achizițiile de echipamente la Spitalul Clujana, recuperate din fonduri UE

Nora Dumitrescu

Centrul IT DRÄXLMAIER Timișoara își mută birourile în ISHO Offices

Papuc Irina

Bihoreanul Zoltan Teszari, pe locul șase în Topul celor mai bogați români

Traian Dan

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, decorat cu Ordinul Soarelui Răsare

Papuc Irina

Tranzacții cu birouri de 164 de milioane de euro la Cluj

Nora Dumitrescu

Un spital modular va fi construit în curtea Spitalului Elias pentru pacienții cu Covid-19. Va fi gata în 4 săptămâni, iar proiectul poate fi replicat oriunde în țară

Papuc Irina

Piața de medicamente fără prescripţie medicală, suplimentele alimentare şi dispozitivele medicale pentru îngrijire personală, creştere de peste 14 % în 2018

redactia

Aeroportul „Henri Coandă” din București, pe locul 34 după traficul de pasageri. Eurostat: Record la nivelul UE

Papuc Irina

Contractul pentru salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, adjudecat de constănțenii de la Polaris. Contract de 1,3 milioane de lei pe an

redactia

BVB urmează trendul internațional și urcă la maxime istorice

Ligia Voro

Orange va prelua Telekom Romania Communications

Ligia Voro

Lidl va avea patru bănci de alimente în zona Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 1: Mircea Oltean, director general IRUM SA Reghin: “Pentru mine este o mândrie faptul că am reușit să salvez această fabrică”

Ligia Voro

Prima fabrică de instrumente muzicale din Republica Moldova, deschisă de cunoscutul lutier reghinean Vasile Gliga. Investiţie simbol de Centenar

redactia

Dent Estet a încheiat primele 9 luni ale anului cu afaceri de 35 de milioane de lei

redactia

Leave a Comment