București Investitii IT&C Slider Ultimele stiri

Jobful încheie un parteneriat strategic cu Microsoft România

Jobful, prima platforma de recrutare prin gamification din România, a încheiat luna aceasta un parteneriat strategic cu Microsoft în vederea integrării soluțiilor oferite. Parteneriatul vizează atât lansarea platformei Jobful pe tehnologia Microsoft Azure cat și completarea experienței de recrutare prin instrumente precum Microsoft Teams și Microsoft Dynamics for HR.

Lansat în luna mai 2018, Jobful este prima platforma de recrutare construită pe sisteme de gamification din România, adresându-se atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte o carieră, cât și companiilor care vor să își îmbunătățească procesul de recrutare. Pe lângă accesul la joburi, candidații găsesc pe platformă materiale de învățare și testare pentru a-și contura parcursul carierei, în timp ce companiile au la dispoziție o suită de instrumente pentru eficientizarea recrutării.

 “Am crescut Jobful cu o intenție foarte bine conturată: de a deveni cea mai buna soluție de recrutare, atât pentru companii cât și pentru candidați. Foarte devreme ne-am dat seama că pentru a ajunge la această destinație este necesar sa lucram cu cele mai bune tehnologii existente, și ne bucură enorm colaborarea cu Microsoft. În contextul actual al forței de munca, cu o serie lungă de disponibilizări și o rata a șomajului în creștere, este cu atât mai important sa oferim oportunități profesionale celor aflați în căutarea unui loc de muncă.” a declarat Mihai Cepoi, CEO și fondator Jobful.

În cadrul parteneriatului cu Microsoft, Jobful oferă tehnologia dezvoltată sub forma unei platforme de resurse umane ce urmărește metricile de succes ale procesului de recrutare a companiilor: conversion rates, time to fill, referral sau awareness (employer branding). Inovația produsului constă în eficientizarea holistică a procesului de recrutare prin reinventarea fiecărei etape. Sourcing-ul este realizat prin elasticsearch, screening-ul este acoperit automat prin algoritmi de inteligență artificială și machine learning. În paralel candidații au la dispoziție mecanici de gamification pentru testarea și demonstrarea abilităților căutate de angajatori. Mai mult decât atât, companiile pot pune la dispoziția candidaților materiale educaționale online, prin care pot crește competențele acestora dar și identifica potențiali candidați pentru pozițiile cheie deschise.

 „Parafrazând un vechi proverb românesc, omul sfințește locul, cred Mihai cu tărie că viața și succesul unei organizații sunt definite de oamenii care o formează. Atragerea oamenilor potriviți la locul și momentul potrivit e fundamentală pentru companie – iar pentru angajat, poate însemna diferența între un job care aduce satisfacții profesionale și personale și unul care va fi părăsit la prima oportunitate. Eficientizarea procesului de identificare a candidatului potrivit cu ajutorul inteligenței artificiale – și la fel de important, a jobului potrivit, poate contribui la creșterea satisfacției și productivității și la a crea angajați care cu adevărat au oportunitatea de a realiza întreaga măsură a potențialului propriu.”, Violeta Luca, General Manager, Microsoft România.

Jobful s-a alăturat programului Microsoft for Startups pentru a putea livra alături de Microsoft produsul folosind tehnologiile Microsoft Azure. Fiind un start-up, organizația investește activ în inovație și îmbunătățirea procesului de recrutare, bazându-se în același timp pe tehnologiile de cloud deja dezvoltate de Microsoft. Programul Microsoft for Startups e dedicat companiilor B2B și le ajută să crească în România și pe piețe globale. Programul oferă acces startup-urilor la resurse Cloud din Microsoft Azure și GitHub Enterprise

Jobful se adresează atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte cariera, cât și companiilor care vor să-și eficientizeze procesul de recrutare. Folosind cele mai noi tehnologii și reconstruind întregul proces de business al recrutării, timpul pe care îl petrece un recruiter pe platformă pentru a găsi candidații potriviți este cu peste 70% mai mic: de la câteva ore, la câteva click-uri.

Related posts

Producție în creștere a Romgaz, prin punerea în exploatare a sondei 77 Rosetti

Ligia Voro

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Papuc Irina

Zalăul va avea primul cinema drive-in

Nora Dumitrescu

A 25-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România

Stefana Muresan

372 mii de participanţi la Untold

A. I.

Program de incubare destinat antreprenorilor și startup-urilor din retail și domenii conexe

Stefana Muresan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA achiziționează Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din Timiș

redactia

Zacaria finalizează cea de-a doua fază de dezvoltare a Southern Logistics, Craiova, și își consolidează poziția pe segmentul comercial

Ion Surdu

Negocierile dintre bănci și consumatori continuă online și telefonic în timpul pandemiei

Ligia Voro

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Kaufland și Lidl, în loc de ferma Amareto

Nora Dumitrescu

Muzeul Vieții Transilvănene din Castelul Kálnoky își deschide porțile

Ligia Voro

Rețea de cinematografe în aer liber

Nora Dumitrescu

Bucureștenii de la Supercom vor salubriza Turda

Nora Dumitrescu

Încep lucrările pe “Drumul Bistriţei”, investiţie de 9,4 milioane euro

Stefana Muresan

Sistemul automat de încărcare wireless de la Continental: convenabil și eficient

Stefana Muresan

Noul catalog de produse FMC este acum disponibil online

Ioan Sandor

Cinci oferte pentru lucrările de restaurare a corpului principal al Palatului Principilor din Alba Iulia

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Prima administrație publică locală din România care dotează Poliția locală cu mașini electrice

redactia

Bucharest – skyline transformation 2025: Romania and Bucharest in the top relocation options for global companies

Ionut Oprea

Noua aplicație Inspectorul Pădurii va fi disponibilă, până în 10 februarie

Traian Dan

B | RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

ALBALACT – o poveste a laptelui și a succesului românesc de 50 de ani

Ioan Sandor

Aeroportul din Stuttgart va avea o parcare complet automată și fără șofer

Ion Surdu

Leave a Comment