Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea Aquatim oferă 69 de milioane de lei pentru reabilitarea canalizării și a alimentării cu apă a 29 de străzi din Timișoara

Societatea timișoreană Aquatim a lansat licitația pentru stabilirea firmelor care se vor ocupa de proiectele de înlocuire și reabilitare a rețelelor de apă și canal pentru 29 de străzi din Timișoara. Acest proiect cuprinde zeci de kilometri de rețele, iar suma alocată este, de asemenea, una importantă, de 67 de milioane de lei.

În total, sunt scoase la licitat trei loturi în cadrul proiectului de executie a lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă și a rețelelor de apă uzată Timișoara Sud.

Lotul 1 presupune ”Reabilitare rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime cumulaă de 5.653 ml pe un număr de 9 strazi; Reabilitare rețele de canalizare în lungime cumulată de 5.483 ml pe un număr de 11 străzi; Extindere rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime de 565 ml pe 2 străzi”.

Pentru Lotul 2 va avea loc ”Reabilitare rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime cumulată de 5.084 ml pe un număr de 10 străzi; Reabilitare rețele de canalizare în lungime cumulată de 4.082 ml pe un număr de 9 străzi.

La ultimul lot, cel cu numărul 3, este solicitată oferta pentru ”Reabilitare rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime cumulată de 7.647 ml pe un număr de 8 străzi; Reabilitare retele de canalizare în lungime cumulată de 978 ml pe un număr de 2 străzi; Extindere rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime de 260 ml pe 2 de străzi”.

Suma alocată este de 67,2 milioane de lei. Data limită pentru depunerea ofertelor pe SEAP este 26 ianuarie 2021. Cea mai mare parte a fondurilor sunt alocate din bani europeni nerambursabili.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Piețele agroalimentare din Timișoara rămân deschise. Noul primar a găsit soluții

Articolul următor

Funcționarii Primăriei Timișoara, puși la muncă la program prelungit, de noul edil șef, Dominic Fritz

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share