Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Tenaris va moderniza învățământul tehnic la Zalău

Compania zălăuană TenarisSilcotub și-a propus să reducă decalajul dintre învățământul tehnic și industrie.

În cadrul unei conferințe organizate de Romanian Business Leaders (RBL), reprezentații companiei au anunțat că, în comunitățile în care activează, ea a făcut pași în această direcție prin dotarea laboratoarelor școlare, stagii de practică și burse pentru elevi și instruirea profesorilor.

Piața forței de muncă are nevoie de meseriași, iar sprijinirea învățământului profesional și tehnic este una dintre soluțiile ce pot rezolva această problemă pe termen lung”, conform conducerii societății comerciale.

Codruța Hodrea, manager relații cu comunitatea, și Alin Moga, manager senior relații de muncă la TenarisSilcotub, au dezbătut aceste teme cu antreprenori, profesori, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale și antreprenori sociali, participanți la sesiunea de breaking room moderată în cadrul conferinței RBL.

Producătorul de țevi industriale cu centre în Zalău, Bucureşti, Câmpina, Călăraşi, Cluj-Napoca, a finalizat în vară un program de internship de la fabrica din Sălaj. Producătorul de ţevi industriale, parte a grupului internaţional Tenaris, controlat de familia italiană Rocca, a realizat în 2019 afaceri de 505 milioane de euro.

Societatea exportă 80% din producţie, principalii său clienţi fiind OMV Petrom, Exxon Mobile, Chevron, Autoliv. Fabrica de la Zalău are o capacitate anuală de 250.000 tone oţel şi produce pentru industria energetică şi automotive.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Garaje inteligente pentru biciclete la Cluj

Articolul următor

Județul Maramureș, inclus în Asociația Regiunilor Transfrontaliere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share