București Real Estate Slider Ultimele stiri

ManpowerGroup, relocare în The Light One, asistată de Crosspoint Real Estate

Compania ManpowerGroup, lider în crearea și furnizarea de soluții inovatoare a forței de muncă, a închiriat 1.063 de mp în clădirea de birouri The light One, dezvoltată și deținută de River Development, procesul de relocare a fost asistat de Crosspoint Real Estate.

”Este o mișcare strategică pentru ManpowerGroup România, în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară: zona de Vest a Capitalei. Ne bucurăm că am putut fi susținătorii unui jucător important din zona de recrutare și să găsim împreună cea mai bună soluție de birouri pentru activitatea acestuia”, a declarat Florina Grosu, Senior Account Manager, Crosspoint Real Estate, brokerul care s-a ocupat de tranzacție.

ManpowerGroup România se alătură în clădire unor companii precum CTP, Clinica Medicală Regina Maria, Kinetic, ON Semiconductor sau Sweat Concept One.

Noul sediu ManpowerGroup România corespunde tuturor cerințelor companiei care are ca scop extinderea activității, iar zona foarte bine conectată va ajuta la un acces facil atât pentru angajații companiei, dar și pentru candidații în căutare de noi joburi.

„Spațiul din clădirea The Light One a corespuns cel mai bine cerințelor noastre, atât datorită accesibilității amplasamentului, cât și a clădirii în sine; astfel, vom asigura condiții mai bune angajaților noștri interni, clienților, angajaților temporari și candidaților, oferind un mediu de lucru mult mai bun, spațios, modern și confortabil. Acest lucru va îmbunătăți modelul nostru colaborativ și va permite o eficiență mai mare în structura noastră organizațională. Zona Politehnica a fost, de asemenea, un argument în plus pentru noi, prin natura operațiunilor noastre pe piața locală, deoarece dorim să ne extindem, iar clădirea The Light One este amplasată în noul pol de interes al Bucureștiului, dezvoltat în ultimii doi ani. Noul nostru sediu va avea o vizibilitate bună, situat pe bulevardul Iuliu Maniu, o zonă foarte bine conectată la sistemul de transport public, cu o infrastructură dezvoltată, incluzând autobuze, tramvaie și linii de metrou, asigurând astfel un acces ușor de oriunde din București și împrejurimi”, a declarat Horațiu Vasilescu, noul Director General al ManpowerGroup România.

The Light One este prima clădire de birouri de clasă A din cele trei din întregul proiect mixed-use office & rezidențial – The Light. Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp (GLA) și un regim de înălțime de 11 etaje – 2S + P + 11 etaje. Clădirea este certificată BREEAM cu calificativul Excellent.

“Ne bucurăm că ManpowerGroup România se alătură tuturor celorlalte companii de top, deja mutate în The Light One. Avantajul poziționării excelente, într-o zonă accesibilă prin toate mijloacele de transport în comun, dar și flexibilitatea în compartimentarea spațiului necesar au fost cele mai importante criterii pe care ManpowerGroup România le-a avut în vedere în alegerea făcută”, a declarat Ioana Mușat, Leasing Manager la River Development.

Fondată în 2005, compania Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,93mld GBP generate în 2019. Crosspoint Real Estate a înregistrat o cifră de afaceri de 2,65 mil. euro în 2019.

ManpowerGroup, liderul în soluții inovatoare privind forța de muncă, creează și furnizează servicii care ajută organizațiile să își îndeplinească obiectivele de afaceri, susținând competitivitatea acestora. Compania este specializată în servicii de recrutare și selecție, muncă temporară, outsourcing și consultanță în domeniul resurselor umane. Fondată în Milwaukee (SUA) în anul 1948 și prezentă în România din 2003, compania se bazează pe o rețea mondială de 2.500 de birouri în peste 75 de țări și teritorii.

 

River Development, cu peste 15 ani de activitate pe piața locală, dezvoltă proiectele imobiliare Sema Parc (amplasat pe Splaiul Independenței – cca. 1.000.000 mp suprafața total construită) și The Light (amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp suprafața total construită), ambele aflate în zona central vestică a Capitalei, în diferite stadii de dezvoltare. Proiectul integrat The Light, cu funcționalități multiple de spații de birouri de clasă A, rezidențiale, dar și facilități conexe, va avea o suprafață totală construită de cca. 150.000 de metri pătrați, dintre care aproape 100.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri. The Light One este prima clădire de birouri livrată din cele trei planificate, cu o suprafață total închiriabilă de 21.653 mp, dispusă pe o structură 2B+GF+10F+TF și funcțională din Q3 2019.

Related posts

Împrumut de 21 mil. de euro pentru dezvoltarea municipiului Oradea

Stefana Muresan

PNDL: 175 milioane de lei pentru reabilitarea a 60 km de drumuri din Maramureș

Stefana Muresan

Asistență tehnică de peste 10 mil. lei pentru modernizarea infrastructurii de apă din Valea Jiului, contract câștigat de o firmă clujeană

Stefana Muresan

Au început lucrările la parcarea subterană din Centrul Civic din Oradea

Traian Dan

Deschiderea complexului Dedeman din Zalău mai așteaptă

Nora Dumitrescu

MIPIM 2017: challenging trends. Romania's progress: "secret"

Ionut Oprea

Constructorul clujean Diferit, singurul ofertant pentru un contract de peste 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Clujul pregătește proiecte de infrastructură de 3 miliarde euro

Nora Dumitrescu

Contract de proiectare pentru un coridor de mobilitate urbană durabilă, semnat

Ligia Voro

Conferinţele Transilvania Open 4 Business 2017 încep pe 18 Mai, la Cluj.

Raluca Ursu

Primăria Timișoara ridică o maternitate nouă

Stefana Muresan

Mezina omului de afaceri clujean Gicu Gânscă, afaceri de milioane de dolari la New York. Lucrează cu Calvin Klein, Ford și Morgan Chase

redactia

EMS – supplier of the best flooring systems

redactia

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

Industria dezvoltatorilor de jocuri video din România anunță angajări și continuă să crească

Ion Surdu

A demarat megaproiectul de apă-canalizare pentru Cluj și Sălaj

Nora Dumitrescu

Aerogara din Cluj a primit acreditarea internațională de sănătate

Nora Dumitrescu

Sfaturi despre carieră (și despre viață) de la HR Manager-ul VCST Automotive Production

Ligia Voro

Centura municipiului Satu Mare, finanţată din fonduri europene; investiție de peste 400 de milioane de lei

redactia

Ministrul Muncii: Vreau să transform REVISAL în REFORMA. Începe numărătoarea tuturor angajaților plătiți de stat

Ion Surdu

Nemții de la Polipol, investiții masive în fabrica de canapele din Satu Mare

Stefana Muresan

Premieră: Pacienți cu ocluzie coronariană totală cronică, salvați prin două intervenții complexe la Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca

Stefana Muresan

Doi orădeni, soț și soție, creează genți de lux pentru clienți din toată lumea

redactia

Aproape 850.000 de fermieri au primit subvenții de la APIA în Campania 2019

Papuc Irina

Leave a Comment