Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agro Transilvania își va continua activitatea la Dezmir

Piața de gros din Dezmir va rămâne deschisă, clujenii având în continuare posibilitatea de a achiziționa produse direct de la producători, a anunțat principalul acționar al societății.

Societatea aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj susține că a luat toate măsurile necesare astfel încât accesul producătorilor și al consumatorilor de produse agroalimentare românești să se realizeze în condiții de maximă siguranță sanitară, fără a se expune în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus. 

“Menționăm, în acest context, faptul că accesul în incinta pieței se poate realiza doar cu mască de protecție, purtată corect. De asemenea, comercianții pun la dispoziția clienților dezinfectanți și materiale sanitare de protecție”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia susțin că importanța menținerii deschise a celei mai mari piețe agroalimentare din Cluj este dată atât de numărul mare al producătorilor care își comercializează produsele în 35 de spații amenajate în aer liber și de aprecierea de care aceasta se bucură în rândul consumatorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Casele memoriale maramureșene, incluse într-un circuit turistic

Articolul următor

Drumul expres Satu Mare – Baia Mare va costa 340 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share