Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Țevarii” de la Tenaris pregătesc schimbul de mâine în facultăți

Producătorul de țevi fără sudură TenarisSilcotub a acordat 30 de burse de susținere a studenților merituoși din universități de prestigiu din România, în concordanță cu strategia sa de încurajare a educației tehnice.

Premiile Roberto Rocca Education reprezintă o inițiativă educațională care pornește de la principiul că inovația și remodelarea industriei pentru a răspunde principiilor de sustenabilitate trebuie promovate de oameni.

Procesul de selecție și ceremonia de premiere au fost derulate online, iar 13 studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca au reușit să se califice. Au mai fost premiați tineri de la Universitatea Politehnică din București, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, Universitatea Gheorghe Asachi Iași. 

Bursa include o componentă financiară de 9.600 de lei, dar și acces la programe de training și mentorat organizate de companie. Premierea a avut loc în cadrul unui eveniment axat pe abordarea sustenabilă a mediului industrial. Filiala grupului Tenaris din România are 1.500 de oameni în unitățile sale din Zalău, Călărași, Câmpina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ultimatum pentru primăriile bihorene să se adapteze la plata taxelor online

Articolul următor

Casele memoriale maramureșene, incluse într-un circuit turistic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share