Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Micii producătorii din Cluj și-au triplat vânzările după noile restricții

Comenzile lansate magazinului de pe internet al Asociației Produs de Cluj (APC) au crescut cu 300% după restricțiile aplicate piețelor agroalimentare.

Platforma de vânzare online a produselor tradiționale locale lansată de Consiliul Județean Cluj a înregistrat în ultima perioadă o creștere exponențială a vânzărilor. Aceasta a avut loc în contextul măsurilor de securitate sanitară recent impuse de autoritățile centrale în vederea limitării răspândirii infecției cu coronavirus.

Numărul comenzilor efectuate pe platforma online s-a triplat. Pentru a putea onora în timp util toate comenzile plasate pe platformă, conducerea APC a luat decizia de a crește frecvența livrărilor la două zile pe săptămână – marți și vineri.

În cazul în care numărul comenzilor va continua să crească, există posibilitatea ca produsele să fie livrate zilnic. De asemenea, având în vedere interesul tot mai crescut pentru produsele locale clujene, comandate și livrate de la producători, dar și diversificarea cererii, se analizează variante de extindere a ofertei.

“Ne bucurăm că putem fi de folos clujenilor în aceste vremuri de pandemie și de restricții , fie că este vorba despre producători, fie de cumpărători. Le oferim posobilitatea de a cumpăra direct de la producătorii locali, într-o manieră extrem de facilă și în condiții de deplină siguranță sanitară.

În final vor avea satisfacția de a fi consumat produse naturale de cea mai bună calitate și de a fi sprijinit, în același timp, economia clujeană și producătorii locali”, a menționat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 Magazinul online cuprinde acum produsele a 30 de antreprenori care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, sucuri, ciocolată artizanală, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală. 

Produsele sunt vizionate și comandate de pe platformă, plata fiind făcută direct cu cardul. Livrarea este gratuită la comenzi de peste 150 lei în Cluj-Napoca și în zona sa metropolitană, respectiv 19 comune din apropierea municipiului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Drumul expres Satu Mare – Baia Mare va costa 340 milioane euro

Articolul următor

Guvernul liberal, cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la momentul integrării în UE. Cum a folosit PNL banii europeni!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share