Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, 17 noiembrie, gala hibrid, la Chisinau si online

Ceremonia pentru recunoasterea meritelor fermierilor moldoveni va avea loc in 17 noiembrie 2020 la Radisson Blu Leogrand Chișinău și online

PRIAevents, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Republica Moldova, vă invită să luați parte la Pria Farmers Day Republica Moldova Awards , un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat, in contextul Zilei Nationale a Fermierilor din Republica Moldova.

Astfel, este organizat cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor  care vor avea loc on-site.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Este un eveniment care are ca si partener principal Corteva Agroscience, iar parteneri sunt Kaufland și TeraSteel.

Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chișinau și va fi transmisă live pe Facebook PRIAEvents, live pe Microsoft Teams la acest link https://bit.ly/2UdzXbl, dar si pe paginile partenerilor noștri. *Participarea la Radisson Blu Leogrand se face numai pe baza confirmarii în prealabil și în limita locurilor disponibile.

Așadar, vă invităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Agricultura este vitală pentru întreaga lume.
Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.

Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie.

De aceea, vom răspunde la întrebările:

Cum îl putem crește?

Cum putem ajuta fermierii?
Care sunt poveștile lor de succes?
Cu ce provocări se confruntă în această perioadă?
Ce oportunități își pot crea?
Cum  putem digitaliza agricultura? De la procesul de cultivare, producție  și apoi vânzare?

Cum putem exporta din Republica Moldova spre România sau sper alte țări Europene?

Lectorii sunt:

Ion PERJU  –  Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Republica Moldova

Maria Cîrjă – Marketing Manager Romania & Moldova, Corteva Agroscience

Oana LUNGU Director Achiziții, Kaufland Moldova și România

Vasile Mîrzenco – Director Executiv, Federația Națională a Fermierilor din Moldova

Vitalie GORINCIOI – Președinte, Moldova Fruct

Galina NOROCEA – Șef serviciu informații de mediu, educație și conștientizare ecologică, Agenția de Mediu

Ana PANCRAT, Președinte, Asociația Fermierilor producători de Lapte

Pavel PRISĂCARU – Președinte, 
Federaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine din Republica Moldova pentru Lapte și Carne

Premiile fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct  pe  Facebook PRIAEvents dintr-o locație de top din Chișinău.

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

“Conferința PRIA Agriculture reprezintă cel mai important eveniment din această toamnă pentru agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. Mai ales în acest an dificil, nu puteam să nu avem o ceremonie de recunoastere a eforturilor fermierilor. Vom afla chiar de la ei cum a fost acest an și ce probleme au, ce provocări și cum prevăd ei ca vor fi următorii ani”, declară Raluca Voivozeanu, organizatoarea Pria Farmers Day Moldova Awards.

“Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor moldoveni care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura Republicii Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la tinerii fermieri, dar și la femeile din agricultură și nu numai! Haideți să îi sărbătorim împreună!”,  a mai adaugat Raluca Voivozeanu.

PRIA Farmers Day Moldova Awards face parte din seria evenimentelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în Republica Moldova și România.

La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și lectorii, asociațiile și fermieri care participa la ceremonie on-site, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe:  https://priaevents.ro/pria-farmers-day-republica-moldova-awards/

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Al nouălea tramvai Imperio, făcut la Astra Arad, a ajuns la Oradea

Articolul următor

Cel mai nou echipament Stratasys de printare 3D - J55 - este acum și în România

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share