Auto Inovatii Ultimele stiri

Cel mai nou echipament Stratasys de printare 3D – J55 – este acum și în România

Nutechnologies, singurul hub de printare 3D profesională din România, totodată, lider de piață în 3D Additive Manufacturing, pune la dispoziția partenerilor săi, noua imprimantă Stratasys J55, în premieră în Europa de Est.

Echipamentul J55 vine în ajutorul tuturor designerilor și inginerilor de produs, maximizând fiabilitatea imprimării 3D, combinând realismul lucrărilor cu productivitatea în masă, prin cele 5 materiale tipărite simultan, ce permit obținerea a 500.000 de culori, validare PANTONE ™, texturi realiste și transparență, toate pe o singură piesă. Configurarea este ușoară, iar monitorizarea de la distanță oferă posibilitatea gestionării lucrărilor de oriunde, inclusiv din confortul casei dumneavoastră.

Inovație la fiecare pas

Stratasys J55 reprezintă o soluție tehnică unică, brevetată, oferind o platformă de construcție rotativă, cu un cap de imprimare fix, conceput pentru a maximiza fiabilitatea și a simplifica întreținerea. Tehnologia oferă, de asemenea, o capacitate de producție mai mare într-o amprentă la sol redusă (dimensiunea maximă a volumului de construcție de 1.340 inch³ – 21.959 cm³, iar suprafața ocupată este de doar 0.63 m²), fiind Ultra-silențioasă, (<53 de decibeli). Combinat cu tehnologia de filtrare ProAero ™ pentru o funcționare fără mirosuri, J55 este perfect pentru a fi amplasat în orice încăpere.

“Am dezvoltat această nouă imprimantă 3D inovatoare pentru a transforma cu adevărat procesul de dezvoltare a produselor pentru proiectanții și inginerii de produs de pretutindeni”, a declarat Omer Krieger, Vicepreședinte Executiv pentru produse în cadrul companiei Stratasys. „J55 nu numai că se potrivește cu bugetul oricărei echipe de proiectare a produselor, dar calitatea pieselor pe care le puteți imprima 3D este de neegalat. Este atât de simplu încât oricine îl poate configura și utiliza și atât de silențios încât veți uita că funcționează. ”

J55 aduce printarea 3D profesională la un alt nivel, având soluția imprimării fără întreruperi, astfel proiectanții pot realiza mult mai multe prototipuri interne, de la modelarea inițială a conceptelor la prototipuri finale extrem de realiste. Proiectat pentru performanțe excepționale, constante la fiecare proces, J55 necesită zero calibrări mecanice și dispune de un mod „ready to print”, ceea ce face mai ușoară folosirea echipamentului. Astfel, de la idee la prototip, este doar un pas. Construit ca o completare mai compactă, dar la fel de capabilă pentru seria Stratasys J8, sistemul J55 reprezintă soluția optimă pentru departamentele de printare 3D, permițând accesarea unui proces complet de imprimare 3D și post-procesare în decursul aceleiași zile.

Realism și printare de calitate pentru Companii

Imprimanta 3D J55 oferă proiectanților și inginerilor capacități CMF complete (culoare, material, finisaj). Folosește materiale PolyJet de înaltă performanță, generând o gamă completă de texturi, transparență cu VeroUltraClear, profiluri de culoare PANTONE Validated ™, oferind un limbaj universal de culoare care asigură fiabilitate, realism, având eficiență maximă în procesul de printare.

“Nutechnologies oferă soluții de vârf cu capacități tehnice inovative ce constituie un avantaj competitiv pentru partenerii noștri. Cu J55 disponibil și în showroom-ul nostru, facem atât posibilă, cât și accesibilă printarea 3D profesională în România, respectând cele mai exigente standarde, prin realizarea unor componente extrem de realiste, reducând timpul de dezvoltare al unui produs, de la luni la săptămâni, precum și costurile de dezvoltare, eliminând procesele de decorare (vopsire, marcare, asamblare)”, explică Ovidiu Crivac – Manager Dezvoltare.

Related posts

MYS 2020: A Superyacht Industry Support Show

Ionut Oprea

Regina Maria a preluat centrele de imagistică medicală Hiperdia din Arad, Orăştie și Cluj

redactia

Transgaz, asociere cu o companie spaniolă pentru achiziția a 66% din DESFA, companie cu active de 1,3 miliarde de euro

Stefana Muresan

SC Alfadin Com, de la exploatare la eficiență, în sectorul prelucrării lemnului

Stefana Muresan

Black Friday la ținutele de business de la NISSA!

Ionut Oprea

Ford a lansat Family Fun Hub – un site special, cu activități recreative pentru copii

Ligia Voro

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Stefana Muresan

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu are un nou rector: Sorin Radu

Papuc Irina

Apulum Alba Iulia – de la cadouri pentru Castro, Gaddafi și Kim Ir Sen, la afaceri de zeci de milioane de euro pe piața liberă

redactia

Oamenii se reîntorc treptat la birouri și la metrou

Ionut Oprea

Ministerul Apărării Naționale anunță realizarea în timp record a „izoletei” românești

Ion Surdu

Fond de investiţii din Las Vegas, fuziune de 50 mil. dolari cu grupul Maxagro

Stefana Muresan

Electrolux Satu Mare își va relua activitatea cu condiții sporite de securitate

Traian Dan

Jerome Olive, numit director general interimar al Automobile Dacia, în locul lui Antoine Doucerain

redactia

CEE Investment Awards & CEO Networking Forum – LIVE & ONLINE – October 28-29

Ionut Oprea

Infrastructura universității sibiene se modernizează: peste 18 milioane lei pentru Ferma didactică Rusciori

Ion Surdu

Oana Taban, Dent Estet: Urmarim oportunitatile de extindere in afara tarii

redactia

Acțiunile Tesla au depășit pragul de 1.000 de dolari după ce Elon Musk a confirmat începerea producției de masă a camioanelor comerciale Tesla Semi

Ion Surdu

Openville etapa I, inaugurare în trimestrul patru din 2018

Ionut Oprea

Endava România a avut un profit mai mare cu 24% în 2019

Ion Surdu

Apar primele stații de încărcare a mașinilor electrice la Baia Mare

Nora Dumitrescu

IRUM Reghin devine actor global

Stefana Muresan

Master-Planul investițiilor în turism, aprobat de Guvern. Mai multe proiecte din Transilvania

Stefana Muresan

Primul zbor de sezon Cluj – Constanța, din 16 iulie

Nora Dumitrescu

Leave a Comment