Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai nou echipament Stratasys de printare 3D – J55 – este acum și în România

Nutechnologies, singurul hub de printare 3D profesională din România, totodată, lider de piață în 3D Additive Manufacturing, pune la dispoziția partenerilor săi, noua imprimantă Stratasys J55, în premieră în Europa de Est.

Echipamentul J55 vine în ajutorul tuturor designerilor și inginerilor de produs, maximizând fiabilitatea imprimării 3D, combinând realismul lucrărilor cu productivitatea în masă, prin cele 5 materiale tipărite simultan, ce permit obținerea a 500.000 de culori, validare PANTONE ™, texturi realiste și transparență, toate pe o singură piesă. Configurarea este ușoară, iar monitorizarea de la distanță oferă posibilitatea gestionării lucrărilor de oriunde, inclusiv din confortul casei dumneavoastră.

Inovație la fiecare pas

Stratasys J55 reprezintă o soluție tehnică unică, brevetată, oferind o platformă de construcție rotativă, cu un cap de imprimare fix, conceput pentru a maximiza fiabilitatea și a simplifica întreținerea. Tehnologia oferă, de asemenea, o capacitate de producție mai mare într-o amprentă la sol redusă (dimensiunea maximă a volumului de construcție de 1.340 inch³ – 21.959 cm³, iar suprafața ocupată este de doar 0.63 m²), fiind Ultra-silențioasă, (<53 de decibeli). Combinat cu tehnologia de filtrare ProAero ™ pentru o funcționare fără mirosuri, J55 este perfect pentru a fi amplasat în orice încăpere.

“Am dezvoltat această nouă imprimantă 3D inovatoare pentru a transforma cu adevărat procesul de dezvoltare a produselor pentru proiectanții și inginerii de produs de pretutindeni”, a declarat Omer Krieger, Vicepreședinte Executiv pentru produse în cadrul companiei Stratasys. „J55 nu numai că se potrivește cu bugetul oricărei echipe de proiectare a produselor, dar calitatea pieselor pe care le puteți imprima 3D este de neegalat. Este atât de simplu încât oricine îl poate configura și utiliza și atât de silențios încât veți uita că funcționează. ”

J55 aduce printarea 3D profesională la un alt nivel, având soluția imprimării fără întreruperi, astfel proiectanții pot realiza mult mai multe prototipuri interne, de la modelarea inițială a conceptelor la prototipuri finale extrem de realiste. Proiectat pentru performanțe excepționale, constante la fiecare proces, J55 necesită zero calibrări mecanice și dispune de un mod „ready to print”, ceea ce face mai ușoară folosirea echipamentului. Astfel, de la idee la prototip, este doar un pas. Construit ca o completare mai compactă, dar la fel de capabilă pentru seria Stratasys J8, sistemul J55 reprezintă soluția optimă pentru departamentele de printare 3D, permițând accesarea unui proces complet de imprimare 3D și post-procesare în decursul aceleiași zile.

Realism și printare de calitate pentru Companii

Imprimanta 3D J55 oferă proiectanților și inginerilor capacități CMF complete (culoare, material, finisaj). Folosește materiale PolyJet de înaltă performanță, generând o gamă completă de texturi, transparență cu VeroUltraClear, profiluri de culoare PANTONE Validated ™, oferind un limbaj universal de culoare care asigură fiabilitate, realism, având eficiență maximă în procesul de printare.

“Nutechnologies oferă soluții de vârf cu capacități tehnice inovative ce constituie un avantaj competitiv pentru partenerii noștri. Cu J55 disponibil și în showroom-ul nostru, facem atât posibilă, cât și accesibilă printarea 3D profesională în România, respectând cele mai exigente standarde, prin realizarea unor componente extrem de realiste, reducând timpul de dezvoltare al unui produs, de la luni la săptămâni, precum și costurile de dezvoltare, eliminând procesele de decorare (vopsire, marcare, asamblare)”, explică Ovidiu Crivac – Manager Dezvoltare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, 17 noiembrie, gala hibrid, la Chisinau si online

Articolul următor

Tehnologia viitorului: oameni creativi, mașini inteligente, trafic ”verde”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share