Auto Inovatii Ultimele stiri

Cel mai nou echipament Stratasys de printare 3D – J55 – este acum și în România

Nutechnologies, singurul hub de printare 3D profesională din România, totodată, lider de piață în 3D Additive Manufacturing, pune la dispoziția partenerilor săi, noua imprimantă Stratasys J55, în premieră în Europa de Est.

Echipamentul J55 vine în ajutorul tuturor designerilor și inginerilor de produs, maximizând fiabilitatea imprimării 3D, combinând realismul lucrărilor cu productivitatea în masă, prin cele 5 materiale tipărite simultan, ce permit obținerea a 500.000 de culori, validare PANTONE ™, texturi realiste și transparență, toate pe o singură piesă. Configurarea este ușoară, iar monitorizarea de la distanță oferă posibilitatea gestionării lucrărilor de oriunde, inclusiv din confortul casei dumneavoastră.

Inovație la fiecare pas

Stratasys J55 reprezintă o soluție tehnică unică, brevetată, oferind o platformă de construcție rotativă, cu un cap de imprimare fix, conceput pentru a maximiza fiabilitatea și a simplifica întreținerea. Tehnologia oferă, de asemenea, o capacitate de producție mai mare într-o amprentă la sol redusă (dimensiunea maximă a volumului de construcție de 1.340 inch³ – 21.959 cm³, iar suprafața ocupată este de doar 0.63 m²), fiind Ultra-silențioasă, (<53 de decibeli). Combinat cu tehnologia de filtrare ProAero ™ pentru o funcționare fără mirosuri, J55 este perfect pentru a fi amplasat în orice încăpere.

“Am dezvoltat această nouă imprimantă 3D inovatoare pentru a transforma cu adevărat procesul de dezvoltare a produselor pentru proiectanții și inginerii de produs de pretutindeni”, a declarat Omer Krieger, Vicepreședinte Executiv pentru produse în cadrul companiei Stratasys. „J55 nu numai că se potrivește cu bugetul oricărei echipe de proiectare a produselor, dar calitatea pieselor pe care le puteți imprima 3D este de neegalat. Este atât de simplu încât oricine îl poate configura și utiliza și atât de silențios încât veți uita că funcționează. ”

J55 aduce printarea 3D profesională la un alt nivel, având soluția imprimării fără întreruperi, astfel proiectanții pot realiza mult mai multe prototipuri interne, de la modelarea inițială a conceptelor la prototipuri finale extrem de realiste. Proiectat pentru performanțe excepționale, constante la fiecare proces, J55 necesită zero calibrări mecanice și dispune de un mod „ready to print”, ceea ce face mai ușoară folosirea echipamentului. Astfel, de la idee la prototip, este doar un pas. Construit ca o completare mai compactă, dar la fel de capabilă pentru seria Stratasys J8, sistemul J55 reprezintă soluția optimă pentru departamentele de printare 3D, permițând accesarea unui proces complet de imprimare 3D și post-procesare în decursul aceleiași zile.

Realism și printare de calitate pentru Companii

Imprimanta 3D J55 oferă proiectanților și inginerilor capacități CMF complete (culoare, material, finisaj). Folosește materiale PolyJet de înaltă performanță, generând o gamă completă de texturi, transparență cu VeroUltraClear, profiluri de culoare PANTONE Validated ™, oferind un limbaj universal de culoare care asigură fiabilitate, realism, având eficiență maximă în procesul de printare.

“Nutechnologies oferă soluții de vârf cu capacități tehnice inovative ce constituie un avantaj competitiv pentru partenerii noștri. Cu J55 disponibil și în showroom-ul nostru, facem atât posibilă, cât și accesibilă printarea 3D profesională în România, respectând cele mai exigente standarde, prin realizarea unor componente extrem de realiste, reducând timpul de dezvoltare al unui produs, de la luni la săptămâni, precum și costurile de dezvoltare, eliminând procesele de decorare (vopsire, marcare, asamblare)”, explică Ovidiu Crivac – Manager Dezvoltare.

Related posts

În vremuri de criză, Star Assembly oferă oportunități de angajare

Nicolae Pop

Noi destinații de vacanță de la Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu 2020

Papuc Irina

Biserica Densuş din Hunedoara, cea mai veche biserică de piatră din ţară

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania a început să vândă titluri de stat în euro

Nora Dumitrescu

Sondaj IRES: Românii și banii lor. Precepții, comportamente și proiecții financiare

redactia

Energobit, furnizor preferat pentru înlocuirea stațiilor de transformare

Stefana Muresan

Grupul belgian Interparking a cumpărat o parcare de 4 mil. euro în Timişoara

Stefana Muresan

Electrogrup va primeni cu 4,5 milioane de euro străzile din Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Etichetele de Cluj, suprasolicitate în pandemie

Nora Dumitrescu

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Ionut Oprea

Brașov: Rom Paper investește un milion de euro în amenajarea viitorului sediu, după procurarea Euro Tricot

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] The Future is Bright in Oradea

Traian Dan

Peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea Deltei Dunării, din fonduri europene

redactia

Eckerle angajează 200 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Schimbare în managementul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva

redactia

Conferința FinTech și educație și Gala EduFin în cadrul Global Money Week

Traian Dan

S-a deschis Vama Borș II – Nagykereki, ce leagă Autostrada A3 cu M4 (Ungaria)

Traian Dan

Cluj Napoca: Un nou pod va trece peste Someș

redactia

APIA a autorizat spre plată peste 17 milioane de euro pentru 55.460 de fermieri

Papuc Irina

Dezvoltarea sectorului IT, o prioritate pentru Oradea

Ligia Voro

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Papuc Irina

Senior Software participă alături de Electroarges, Dacia și Universitatea din Pitești la crearea unui ventilator mecanic

Papuc Irina

Tramvaiele vor circula din nou în Reșița, după 8 ani, datorită fondurilor europene

redactia

Martin Schulz va prelua funcţia de director general al Mercedes-Benz România

Stefana Muresan

Leave a Comment