Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 – Cel mai mare târg virtual din Europa dedicat furnizorilor

150 de expozanți din 16 țări europene își vor prezenta serviciile și produsele în data de 19 noiembrie 2020 în cadrul AHK Industrial Suppliers Forum, iar companiile germane din industrie pot intra în contact cu furnizori europeni în mod gratuit și cu un minimum de efort.

Noile condiții de pe piețele mondiale duc la necesitatea regândirii rețelelor de furnizori. Acest lucru este valabil pentru multe companii germane din sectorul industrial care se bazează pe produse și servicii din import. Fiecare a patra companie germană are în acest moment în vedere o restructurare a lanțului de aprovizionare, cauzată de pandemia Coronavirus. Aici, accentul este pus pe diversificarea geografică. Conform unui studiu efectuat de Uniunea Camerelor de Comerț și Industrie din Germania (DIHK) în mai 2020, 59% din companiile din industrie sunt în căutare de noi furnizori din Europa. AHK Industrial Suppliers Forum 2020 se prezintă în acest context cu o platformă ideală pentru cumpărătorii germani care doresc să stabilească noi contacte cu potențiali furnizori și să aibă oportunitatea de a verifica lanțurile de aprovizionare.

Organizat de 13 Camere de Comerț și Industrie germane în străinătate, Forumul aduce împreună reprezentanții a aproximativ 150 de furnizori din 16 țări europene: Bulgaria, Estonia, Italia, Croația, Letonia, Lituania, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Rumânia, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia, Spania și Cehia.

Expozanții care participă la forum provin din domenii precum inginerie mecanică, procesare mase plastice și metal, componente electronice, produse tehnice pentru industrie, automatizare, ICT service sau alte sectoare ale industriei.

AHK Industrial Suppliers Forum 2020 oferă vizitatorilor o oportunitate unică prin înregistrarea imediată și gratuită de a-și extinde rețeaua de furnizori. Expozanții pot fi contactați direct prin funcțiile de chat și videocall puse la dispoziție de platforma online www.ahk-isf.com. Evenimentul include și o parte de conferințe, în cadrul căreia va fi prezentată situația pieței de achiziții din diverse țări, iar anumiți furnizori își vor face cunoscute propriile inovații.

 

AHK INDUSTRIAL SUPPLIERS FORUM 2020 pe scurt:

Data: 19 noiembrie 2020, 08.00 – 18.00

 

Domenii:

+Furnizori din domeniul ingineriei mecanice

+Procesare mase plastice și metal

+Componente electronice

+Produse tehnice pentru industrie

+Automatizare

+ICT service

+Alte sectoare ale industriei

Limba evenimentului: Engleză

Website: www.ahk-isf.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Uzina de țevi din Zalău, în căutare mare de operatori

Articolul următor

Start-up care digitalizează contabilitatea prin inteligența artificială atrage KPMG Romania pe SeedBlink

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share